BEAUTY ZVIJEZDE

Želiš raskošne i duge trepavice? Izdvojile smo maskare koje žene najviše vole

Vrijeme je za glamurozni make-up, a onda su naglašene i oči. Naravno, ni inače nemamo ništa protiv spektakularnih trepavica, a s ovim maskarama postići ćeš željeni wow efekt

profimedia-0169816707.jpg
Foto: profimedia.hr

Svima nam je želja imati raskošne trepavice koje će učiniti da naše oči izgledaju veće i izraženije. Guste trepavice, osim toga, čine da izgledamo mlađe i zdravije. Nažalost, nismo sve bile te sreće da se rodimo s raskošnim trepavicama poput lepeze pa je, ako se ne želimo gnjaviti s umjetnim trepavicama, ključno pronaći dobru maskaru.

Image
PRISTAJU SVIMA

Kultni crveni ruževi koje žene obožavaju bez obzira na trendove

Maskara je jedan od najvažnijih beauty proizvoda, a kvalitetna maskara treba i onima s rijetkim i neupadljivim trepavicama omogućiti da zablistaju. U drogerijama postoji veliki izbor maskara koje obećavaju upravo to: duge i guste trepavice s volumenom.

Dobra je vijest da ne moraš potrošiti puno novaca da bi imala guste i raskošne trepavice, jer neke drogerijske maskare doista i ispunjavaju ono što obećavaju. Mi smo izdvojili one koje će dobro odraditi svoj posao pa zaslužuju mjesto u tvojoj kozmetičkoj torbici:

Pupa Vamp! Mascara Maskara za volumen, 21,29 eur

Kremasta makara za voluminozne i guste trepavice i dramatičan look. Tekstura ove maskare ima hidrantna svojstva, a dolazi sa spiralnom četkicom zbog čega se može nadograđivati u slojevima dok se ne postigne željeni efekt.

Image

Bourjois Volume Glamour Big Lashes Oh Oui Maskara, 13,26 eur

Postigni efekt umjetnih trepavica uz ovu maskaru koja ima inovativnu četkicu oblikovanu cik-cak vlaknima radi čega je moguće zahvatiti svaku pa i najmanju dlačicu. Osim toga, maskara sadrži kolagen i ima pigmentiranu formulu radi koje će tvoje trepavice biti guste, dugačke i dobro naglašene bojom.

Image

MAC In Extreme Dimension Maskara, 20,79 eur

Popularna Mini MAC In Extreme 3D Dimension Black Lash maskara dolazi s velikom četkicom oblikovanom tako da uvije tvoje trepavice i podari im dodatni volumen.

Image

Clinique Chubby Lash Fattening Maskara, 35,69 eur

Čudesna maskara koja će svijetle i neupadljive trepavice pretvoriti u raskošni ukras na licu. Cliniqueova je maskara osmišljena tako da razdvaja svaku dlačicu i dodaje ekstra volumen tvojim trepavicama. Idealna je i za one s osjetljivim očima jer ima blagu formulu.

Image

L’Oréal Paris Volumissime Royale Maskara, 10,50 eur

Maskara L’Oréal Paris Volumissime Royale povećava volumen trepavica do čak 10 puta. Savršeno razdvaja trepavice i ne stvara grudice te se ne mrvi. Osim toga, vizualno prudužuje trepavice. Dermatološki je i oftamološki ispitana te je pogodna i za osjetljive oči.

Image

Max Factor 2000 Calorie Maskara, 6,50 eur

Popularna maskara koja daje čak do 300 posto više volumena tvojim trepavicama. Ovaj klasik među maskarama daje tvojim očima dramatičan wow efekt već nakon nanošenja prvog sloja. Ima intenzivnu boju i klasičnu, gustu četkicu.

Image

Essence I LOVE EXTREME Maskara, 3,10 eur

Ova povoljna maskara s iznimno širokom četkicom pobrinut će se za to da tvoje oči stavi u središte pozornosti. Sastoji se od crnih pigmenata koji obavijaju baš svaku trepavicu.

Image

Maybelline Lash Sensational Maskara, 9,28 eur

Još jedan klasik među maskarama koju obožavaju vizažisti ima kremastu i glatku teksturu pa je jednostavna za nanošenje. Četkica ima 10 slojeva dlačica što će ti omogućiti da ti trepavice budu posebno guste i voluminozne. Ova maskara neće ni jednu dlačicu ostaviti bez boje, a sve to bez da opterećuje tvoje trepavice.

Image