Osvježi look!

S volumenom, molim! Najbolje frizure za žene s tankom kosom

Tanka kosa zahtijeva češće šišanje i brigu o ispucalim vrhovima, ali i odabir prave frizure. U tom slučaju biraj kraće varijante, a volumen je 'must-have'. Izdvajamo pet odličnih frizura za žene s tankom kosom

profimedia-0351597142.jpg
Foto: Profimedia.hr

Početak rujna pravo je vrijeme za posjet frizerskom salonu. Nakon ljeta, utjecaja sunca i soli, kosa je često ispucala pa se mnoge žene odlučuju na šišanje, a po potrebi i pramenove ili bojanje kose. No, naša kosa nije ista. Nekim ženama je kosa prirodno gusta i puna volumena, dok neke imaju tanku kosu. Ako je i tvoja kosa tanka i sklona lomljenju (pa se na njoj češće vide ispucali vrhovi), vjerojatno se pitaš kako odabrati pravu frizuru i izvući maksimalno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Sve o najpopularnijoj frizuri

Šest najčešćih pogrešaka pri odabiru bob frizure i profesionalni savjeti kako ih izbjeći

U slučaju tanke kose, stručnjaci savjetuju odabir frizura koje će joj dati volumen, češće šišanje i kraće frizure jer ispucali vrhovi mogu izgledati – pa… ne baš zdravo. Uz to, dobra je opcija feniranje 'na ravno' ili poludignuta kosa jer odiše iluzijom volumena.

Više je frizura koje mogu biti pun pogodak za tanku kosu, a dobra je stvar što je kraće frizure obično puno lakše održavati. Tankoj kosi pruži adekvatnu njegu i redovite posjete frizeru, a ako ove jeseni planiraš osvježiti frizuru, izdvajamo top pet frizura za tanku kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJ VIDEO: Kako napraviti sushi?

1/6
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.