Čista elegancija

Mramorni nokti i dalje su hit u manikuri. Sviđa ti li se?

Želiš li svome outfitu dati dozu luksuza, učini to kroz nokte. Oni su detalj koji radi razliku, a "mramor" na rukama naglasit će tvoju nježnu kožu i privlačiti poglede

kris-atomic-Xa8fX8bQCgs-unsplash.jpg
Foto: Unsplash

Uređivanje noktiju iz dana u dan doseže nove dimenzije. Odavno je manikura puno više od jednobojnog laka. Oni koji se njome bave postali su umjetnici u svome poslu, a granica im je samo mašta.

Image
Za savršene nokte

Šljokičasta francuska manikura umjesto nakita? Odlična ideja!

Primjerice, francuska manikura nekada je podrazumijevala bijelu tanku crtu na rubu nokta, a danas je možeš napraviti u bezbroj varijanti - twist, mikro, manikuru u boji, instalacije na noktima i tako dalje. Ako ti nedostaje inspiracije tu je Instagram. Na njemu ćeš pronaći apsolutno svašta pa tako i ideje za uređivanje noktiju.

Trend koji će, po svemu sudeći, dominirati ove jeseni i zime su mramorni nokti. Izgledaju vrlo elegantno, a možemo ih zamisliti u kombinaciji s mekanom vunenom vestom ili bundicom od umjetnog krzna. Vrlo su efektni dugi mramorni nokti, no i kratki dobro izgledaju.

Ako nisi ljubiteljica ružičaste, već više voliš "muške" boje, napravi mramornu manikuru u sivoj. Izgleda sjajno!

Osim mramora, na noktima će se nositi i žad - kamen koji u Kini simbolizira sreću, spokoj i balans, a to su elementi s kojima želimo ući u novu sezonu. Stavi ga na svoje nokte pa će te i sam pogled na njih smirivati.