Minijaturne, ali posebne: Pronašle smo prekrasne tetovaže za prste

Ne mislimo na tetoviranje vjenčanog prstenja koje je jedno vrijeme bilo popularno, već o minimalističkim ukrasnim tetovažama

Minijaturne, ali posebne: Pronašle smo prekrasne tetovaže za prste

Želiš li tetovažu na prstima, dobro razmisli, jer čak i ako odabereš minimalistički dizajn, tetovaže na prstima uvijek će biti vidljive. Dobra je stvar što su potpunosti prilagodljive, što znači da možeš pronaći prekrasan dizajn koji opisuje baš tebe. A hoće li  biti više ili manje vidljiva ovisi i o veličini, mjestu na ruci, pigmentu, ali i stilu u kojem se radi.

Image

Decentne i jedva vidljive: Mnoge slavne face imaju minimalističke tetovaže s posebnim značenjem


Također, prsti su jedno od bolnijih mjesta za tetoviranje zbog nedostatka mišića i masti između kože i kostiju i zbog toga što je područje između njih puno živaca. Za razliku od nekih drugih mjesta, bol prilikom tetoviranja prstiju ipak nije jednokratno iskustvo jer te tetovažetrebaju redovita 'dotjerivanja'  jer tinta lako blijedi. via Giphy


No unatoč svemu, ne možemo poreći činjenicu da tetovaže na prstima mogu izgledati odlično,a mi smo izdvojile 15 minimalističkih dizajna koji su nas oduševili. 

Tetovaža aviona


Mali dizajn može izgledati oštro i glatko ako se koristi samo crna tinta, a malena tetovaža poput ove dokaz je da i tetovaže na prstima mogu izgledati šik i elegantno.

Tetovaža mašne


Za minimalističku, ali ne i dosadnu tetovažu, mala vrpca omotana oko prsta nježan je dizajn za koji se možeš odlučiti. Malo boje učinit će ga još jačim, poput crvene boje na slici.

Jednostavne točkice


Niz jednostavnih točkica na prstu savršen je izbor ako ne želiš tetovažu koje je preuočljiva. Stavi po jednu točkicu za npr. svakog brata ili sestru koju imaš i tvoja će tetovaža dobiti dodatno značenje.

Tetovaža grančica


Minimalistička tetovaža na prstu ne mora biti mala, a to dokazuje ova tetovaža. Ovaj je dizajn raširen, a prazan prostor između daje mu osjećaj prozračnosti. 

Tetovaža broja


Brojevi su izvrstan dizajn za tetovaže na prstima jer ih se može istetovirati onoliko velike ili male koliko ti želiš. Postoji i gotovo neograničen broj fontova koje možeš odabrati kako bi bila jedinstvena.

Simbol horoskopskog znaka


Simboli horoskopskih znakova obično su vrlo jednostavni, pa se lako mogu smanjiti kako bi se uklopili na bilo koje mjesto tvog prsta. Korištenje samo crne tinte tetovažu će učiniti još više šik.

Tetovaža umjesto prstena


Ako si netko tko voli tetovaže, a ne voli nositi prstenje, razmisli o tome da na prstenjaku istetoviraš inicijale svog dragog umjesto da nosiš vjenčani prsten - odlična alternativa za sve ljubitelje tetovaža.

Tetovaža polumjeseca


Tetovaže mjeseca imaju puno značenja i izvrsna su ideja za dizajn tetovaže na prstima, a tetoviranje mjeseca samo ocrtavanjem jedan je od omiljenijih i jednostavnijih dizajna.

Malo slovo


Tetovaže slova izvrsna su ideja za tetovaže na prstu jer postoji toliko mnogo mogućnosti - od veličine slova do mjesta na prstu. Dizajn također možeš napraviti u više različitih stilova kako bi bio poseban.

Neobičan cvijet


Budući da cvijeće seže prema nebu, cvijet je odlična ideja za tetovažu na prstima. Pokret cvijeta izvrsno se uklapa s položajem prsta, a možeš ga tetovirati u bilo kojem stilu.

Plamen tetovaža


Dizajn plamena također može biti odlična ideja za tetovažu na prstima - jednostavan je, a može imati toliko različitih značenja.

Blistava zvijezda i križ


Hoćeš li se odlučiti za dizajn blistave zvijezde ili dizajn križa sa zvijezdom u središtu? Ti odluči koje ti je značenje važnije.

Tetovaža oka


Korištenje bočne strane prsta daje ti više prostora za igru s dizajnom, a ova tetovaa jednostavno je prekrasna.

Maleni leptir


Dizajn leptira može biti sjajna tetovaža na prstima zbog svoje sposobnosti da bude složen ili jednostavan. Iako je ovaj dizajn složen, upotreba samo crne tinte može ga učiniti jednostavnijim.

Dugačak cvijet


Budući da cvijeće raste, a prsti su dugački, ovakav dizajn odličan je za tvoj prst - jednostavan i elegantan, ovaj je dizajn idealan za sve one koji ne znaju što odabrati.