Odvaži se

Ljubičasta kosa - ultimativni trend za tmurne, zimske dane

Od suptilne nijanse u boji patlidžana pa sve do malo hrabrijih nijansi ljubičaste, evo što sve možeš isprobati

ljubicasta-kosa.jpg
Foto: Pexels

Svaka od nas s vremena na vrijeme zaželi se promjene, a to se posebno često događa dolaskom nove godine. Hladni i tmurni zimski dani nerijetko nas potaknu na promjenu, a kada je riječ o promjeni, ona koju najviše volimo je upravo promjena frizure. Bilo da se radi o novom stilu ili nekoj drugoj boji, nova frizura tu je da udahne novi život u tvoj cjelokupni look.

Image
Veliki trend

Kašmir plava - luksuzna boja kose koju ćemo viđati posvuda u 2022.

A za one najhrabrije, tu su neke boje koje će ti zaista pomoći da se istakneš u gomili, kao, primjerice, ljubičasta. Ljubičasta boja kose je za žene koje se ne boje izraziti. Često se dogodi da se žena probudi i odluči barem nešto promijeniti u svom izgledu. Zanimljivo, to je svojevrsno pravilo za ženu: ako se u životu dogodi nešto negativno, promijeni frizuru i osjećat ćeš se bolje. Je li tako i kod tebe?

Dakle, ako si pod stresom ili tužna, zašto ne bi obojila kosu u ljubičastu? Od suptilne nijanse u boji patlidžana pa sve do malo hrabrijih i jarkijih nijansi ljubičaste, donosimo ti nekoliko ideja ako su ti tradicionalne boje za kosu već dosadile i želiš isprobati nešto novo.

Ljubičasti bob

Bob frizura poput ove savršena je za duguljasta lica, a jarko ljubičasta boja sa suptilnim pramenovima u narančasto-crvenoj boji pun je pogodak. Tu su i šiške, koje cijeloj frizuri daju novu dimenziju.

Ljubičasti ombre

Prekrasna duga valovita kosa izgleda poput oblaka u baršunasto plavoj noći u kombinaciji s ljubičastim vrhovima kose. Uz ovu izvanrednu kombinaciju bit ćeš zvijezda svakog noćnog događaja, a uz to, ova kombinacija boja neodoljivo podsjeća na Polarnu svjetlost.

Plavo-ljubičasta boja

Ne želiš prekratku kosu? Evo valovitog srednjeg boba koji će zadovoljiti sve tvoje potrebe! Uz ljubičasto-plave pramenove na tamnoj kosi samo ćeš još više istaknuti valove, a ako tražiš kroj i boju koja bi tvom licu dala vitkiji izgled, onda je ovo savršeno za tebe.

Suptilno ljubičasta nijansa

Ako si velika ljubiteljica ljubičaste boje, a ne usudiš se isprobati neku od hrabrijih i jarkih ljubičastih nijansi, ova suptilna ljubičasta boja patlidžana savršen je izbor za tebe.

Ljubičasti valovi

Ljubičasto-plava nijansa apsolutno je prekrasna i ova boja omogućit će ti da se istakneš u gomili, a frizura će najbolje izgledati ako napraviš lagane valove.

Sve nijanse ljubičaste

Za osebujan izričaj, odluči se za nekoliko nijansi ljubičaste spojenih u jedno, na jednoj kratkoj bob frizuri. Od one svjetlije do one malo tamnije, ova kombinacija boja savršeno će pristajati baš svakome.

Unicorn kosa

Svijetla ljubičasto-ružičasta nijansa koja podsjeća na boje jednoroga iz bajke savršen je način da u sebi probudiš princezu, a ova će boja posebno dobro stajati svima koje imaju dugu kosu.

Jarko ljubičasta

Za one najhrabrije, tu je jarko ljubičasta nijansa koja je sve samo ne dosadna i koja će unijeti malo boje u tmurne zimske dane. S ovom nijansom ne možeš pogriješiti ako si željna promjene i ako ti je dosta monotonih boja na kosi.

Ljubičasto-siva

Jedinstvena kombinacija magenta kose, sijede kose i ljubičastog ombrea prava je modna izjava za žene koje žele da njihova kosa odražava njihovu živopisnu osobnost. Sama jedinstvena kombinacija boja govori i da se ne bojiš izaći iz svoje zone udobnosti.

Kosa boje lavande

Plavkasto-ljubičasto-siva boja lavande izgleda kao iz snova, a na kosi izgleda apsolutno sjajno. Bilo da imaš dugu ili kraću kosu, s ovakvom bojom ona će izgledati još bolje.