Labello Lip Butter s mirisom kokosa

12-satna njega i hidratacija za senzacionalno meke usne

Labello Lip Butter s mirisom kokosa

Nakon izvanrednog uspjeha Lip Buttera od vanilije i maline, Labello predstavlja novi Lip Butter s mirisom kokosa i neodoljivo kremastom formulom koja pruža usnama dugotrajan osjećaj mekoće i 12-satnu hidrataciju. Lip Butter oduševljava praktičnim pakiranjem, zanimljivim dizajnom te neodoljivim mirisima.

Formula novog Lip Buttera sastoji se od shea maslaca koji je bogat vitaminima i blagog bademovog ulja bogatog vitaminom E zbog kojeg nosi titulu najpopularnijeg prirodnog ulja u proizvodima za zaštitu kože.

''Naša osjetila okusa i mirisa usko su povezana s dijelom mozga koji kontrolira naše emocije. Zato mirisi mogu potaknuti sjećanje na ugodne uspomene ili određene emocije. Tako nas miris kokosa podsjeća na tople dane na savršenim plažama" - izjavila je Gudrun Weihe, voditeljica Labello odjela za mirise.

Labello Lip Butter kokos

Kremasta formula sa shea maslacem i prirodnim bademovim uljem pruža dugotrajnu njegu i intenzivnu hidrataciju koja traje tijekom 12 sati i čini usne  mekim i glatkim. Nježan miris kokosa priziva sjećanja na čarobne trenutka ljeta i uživanja na plaži. Preporučena maloprodajna cijena: 18,90 kn

Labello Lip Butter kokos dostupan je ekskluzivno u prodavaonicama dm-a.

shimmer fallback
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.