Nesvakidašnje i ludo

Zaljubile smo se: Nokti sa životinjskim uzorkom, posebno onim kravljim, hit su ljeta

Ljeto je idealno za eksperimentiranje manikurama pa zašto ne isprobati kravlji uzorak? Novost ove sezone jest što on dolazi u šarenim bojama!

pexels-cottonbro-5871927.jpg

Nije novost da savršeno uređeni nokti mogu nadopuniti tvoju ljetnu kombinaciju te ti pomoći da zablistaš. Sunčano vrijeme voli živahne i žarke boje, a mnogo se žena voli zaigrati različitim uzorcima. Čini se da ove sezone cvjetići i crtice nisu dovoljni, već se širi novi trend - manikura s kravljim uzorkom. Istina je, doduše, da su životinjski uzorci popularni niz godina, no izgleda da kravlje mrlje na noktima postaju upečatljivije od leopard uzorka. Možda je to zato što se s kravljim točkicama da poigrati - one ne moraju biti isključivo crno bijele nego u bojama koje sama izabereš.

Imaš li mirnu ruku i iskustva u DIY manikuri, nabavi već oslikane naljepnice za nokte s kravljim tiskom. Ako se pak želiš prepustiti u ruke profesionalcima, donosimo ti nekoliko ideja kakav ovaj uzorak sve može biti. U bespućima interneta svakako ćeš pronaći dodatnu inspiraciju.

Kravlji uzorak u geometrijskom obliku

Kad ćeš se poigrati bojama ako ne ljeti? Svoje prirodne nokte obogati ovim uzorkom i dotjeraj crtama u različitim bojama. Idealno za izlazak iz zone komfora.

Kravlji uzorak u francuskoj manikuri

Francuska manikura već je godinama popularna na plažama, ali i asfaltu. Ove je godine dotjeraj ovim upečatljivim uzorkom, a boju sama izaberi.

Još malo šarenila...

Kravlji uzorak ne mora biti crno-bijeli. Bez puno muke svoje prirodne nokte ukrasi šarenim mrljicama. Wow efekt je zajamčen!

Tradicionalni kravlji uzorak

Ljubiteljicama geliranih noktiju mogao bi se svidjeti kravlji uzorak u - pazi sad - zelenoj boji. Oboji svoju svakodnevicu!

Sva u tonu

Ako ti je dosta jarkih boja, dio ljeta provedi uz tamnije boje. Kontrast uzorka i laka dat će poseban efekt, a posebno je slatko iskombinirati različite nijanse.

Koji god da uzorak izabereš, vjerujemo da ćeš se istaknuti i da ćeš ga moći iskombinirati po svom guštu!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.