Koža kroz prizmu ljepote

Energija svjetla transformirana u glow efekt

Koža kroz prizmu ljepote

Novitet iz Dermalogice – krema s UV zaštitom Prisma Protect SPF 30 – bazirana je na pametnoj dron tehnologiji koja energiju svjetla pretvara u staničnu energiju, potiče aktivnost fibroblasta i sintezu kolagena te na koži stvara prirodni glow efekt.  

Prema istraživanju koje je provela tvrtka Unilever, ova dnevna krema zaustavlja čak 85 posto okolišnih toksina, a njezin hidratacijski kompleks kontinuirano vlaži kožu te čini ten besprijekorno glatkim i dugoročno jača hidrolipidnu barijeru.  


Image


Ovom formulom Dermalogica nastavlja trend anti-pollution kozmetike koji je promovirala svojim popularnim pilingom iz Age-smart linije Daily Superfoliant.

Prisma Protect SPF30 kombinira, dakle, pametne sastojke za povećanje vlažnosti i sjaja te one tradicionalne koji se bore protiv oksidativnog stresa i UV zračenja. Njezino djelovanje prilagođeno je bioritmu kože, čije su funkcije danju usmjerene na obranu od štetnih vanjskih utjecaja. Izniman spoj tehnologija osigurava zaštitu kože, održavanje optimalne razine vlage, ali i povećanje vlastitih obrambenih sposobnosti kože.


Image


Inteligentna dron tehnologija pretvara vidljivu svjetlost u staničnu energiju. Pametni dronovi su prijenosnici koji fotoosjetljivi sastojak (ekstrakt alge klorele) dovode do željenih stanica – fibroblasta. Time se povećava proizvodnja kolagena, što u konačnici rezultira povećanjem gustoće kože i vraća joj zdrav, svjež izgled.  

Biomimetički kompleks za cjelodnevnu hidrataciju – riječ je o jedinstvenom kompleksu s biljnim saharidom koji oponaša prirodni sustav vlaženja kože. Rezultat je dugotrajna hidratacija i vidno zaglađena koža.  


Image


Japanski matcha čaj (Camellia sinensis) iznimno je snažan antioksidans. Sadrži 100 puta više polifenola od tradicionalnog zelenog čaja - uspješno se bori protiv slobodnih radikala koji nastaju izlaganjem okolišnim toksinima.  

Biofermentirana kadulja posvjetljuje, zaglađuje, ujednačava ten. Aktivni sastojak koji nastaje prirodnom fermentacijom kadulje smanjuje upalne procese koji mogu dovesti do pigmentacije.  

Kemijska zaštita – formula sadrži četiri najkvalitetnija kemijska filtra koji pružaju UV zaštitu širokog spektra.


Image


Svojim novitetom Dermalogica je napravila revoluciju u dnevnim kremama spojivši u jednom proizvodu tri namjene: zaštitu, vlagu i prirodnu blistavost.  

Idealna je za prevenciju oštećenja koja nastaju djelovanjem vanjskih faktora i pogodna za sva stanja kože. Ova dnevna hidratantna krema dovoljno je lagana da bude podloga makeupu i dovoljno blistava da koži pruži sjaj u dane bez šminke.