Kistovi kao temelj svakog makeup-a

Malu Wilz profesionalni kistovi za makeup

Kistovi kao temelj svakog makeup-a
Play logo

Kada radimo listu stvari koju naša kozmetička torbica mora sadržavati, to su redom: dobar tekući puder, korektor i kistovi. Ulaganje u kistove dugogodišnje je ulaganje, jer pravilnom brigom oko kistova, njihov vijek produljujete na nekoliko godina.

Malu Wilz je ove jeseni u ponudu vratio limitiranu kolekciju kistova, kao stalnu ponudu. Set sadrži 7 kistova, od koji su 6 dvostukih. Kistovi su putne veličine i dolaze u torbici. Zbog veličine su praktični i za kućnu i profesionalnu upotrebu i putovanja.

Play logo
shimmer fallback


Set se sastoji od 7 kistova. Kista za puder/rumenilo načinjenog od crne kozje dlake, dvostrukog kista za sjenilo: bijeli vrh je nanošenje sjenila i blendanje pregiba, a crni vrh za precizno nanošenje sjenila na pregib i uz donji kapak. Oba kista načinjena su od prirodne dlake zbog bolje aplikacije sjenila. Bijeli kist načinjen je od bijele kozje dlake a crni od ponijeve.

shimmer fallback


 U setu se još nalaze dva dvostruka kista. Oba su načinjena od sintetičke dlake. Na prvom kistu se nalazi kist za obrve i za eyeliner, a na drugom kist za korektor i ruž. Za ova 4 kista se i preporučuje sintetička dlaka zbog bolje aplikacije i zbog kremastih proizvoda koje obično nanosimo ovim kistovima.

shimmer fallback


Set sadrži sve osnovne kistove koji će vam trebati u svakodnevnom makeupu. Zbog svoje veličine i torbice u kojoj se prenosi, možete ga nositi uvijek sa sobom i tako se riješiti muke oko popravljanja šminke u javnosti prstima.

Play logo
shimmer fallback


Kistove je potrebno redovito održavati. Za pranje kistova možete koristiti blagi šampon za pranje kose ili sapun ili specijalizirani šampon za kistove. Nakon pranja, ocijedite višak vode sa dlake i polegnite ih na ručnik. Za nekoliko sati kistovi će biti potpuno suhi.

shimmer fallback


Set ovih visoko kvalitetnih kistova dostupan je u web shopu DALJEPOTI.HR po cijeni od 199,00 kn i za njih vam osiguravamo besplatnu dostavu.

DALJEPOTI.hr web shop nastao je kao produkt 35 g. tradicije u kozmetičkoj industriji. Želja za kvalitetom prisilila nas je da odaberemo samo najkvalitetnije proizvode za naše kupce. No, otišli smo i korak dalje i otvorili sve načine plaćanja da Vam kupovinu učinimo jednostavnijom i ugodnijom! Nakon odabira proizvoda u košaricu, ne zaboravite ubaciti i uzorke da se upoznate sa našom ponudom!

Malu Wilz dio je ArtDeco grupacije, profesionalna kozmetika sada dostupna svima. Dermatološki ispitana i ekološki osviještena. Omiljeni kozmetički brend Njemačkih SPA centara sada dostupan Hrvatskom tržištu!

Ugodnu kupovinu, želi Vam
DALJEPOTI.hr tim

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.