Uvijek dobar izbor

Kako stvoriti savršene kovrče koje će trajati duže od jednog dana

Postojani valovi i kovrče san su mnogih žena, a uz naše savjete ćeš ih i ti znati napraviti

BeFunky-collage (1).jpg

Ne trebaš ići frizeru

Raskošne kovrče i valovi u kosi simbol su ženstvenosti, pa ne čudi da za njima žude žene diljem svijeta. Istovremeno jednostavne i glamurozne, kovrče u kosi stvaraju dinamičnu igru pramenova i daju joj uvijek poželjan volumen. Istovremeno dajući dojam neopterećenosti i stvarajući savršeno nesavršeni izgled, kovrče ili njihovo suptilnije izdanje koje donosi beach waves frizura u posljednjem desetljeću postale su jedan od najistaknutijih beauty trendova.

Image
Mat nijanse će biti 'in'

Beauty pripreme za siječanj mogu početi: Ove ćemo lakove za nokte nositi u 2021.

Ono što je posebno kod ovog tipa frizure je to što ona odlično funkcionira i u svakodnevnim i u posebnim prilikama. No, iako na fotkama djeluju kao da ih je lako napraviti, savršene kovrče zapravo je poprilično zahtjevno pravilno stilizirati. Kako trenutno zbog epidemiološke situacije nije idealno vrijeme za česte posjete frizeru, mi smo odlučile saznati kako da u sigurnosti svog doma napraviš divne kovrče koje će trajati duže od jednog dana.

Uz pomoć novih tehnika, dobrih beauty proizvoda i inovativnih alata u samo tri koraka i ti možeš imati krasnu valovitu frizuru kojom ćeš oduševiti za blagdane.

Početak jednostavne tehnike stvaranja savršenih kovrča u kosi nalazi se u svima dobro poznatom alatu za stilizaciju kose, figaru. S obzirom na teksturu kovrča koje želiš postići, odaberi figaro s tanjim ili debljim štapom. Za postizanje najraskošnijih i najdugotrajnijih kovrča svaki pramen kose nakovrčaj zasebno. Što tanje pramenove uzimaš, tvoje kovrče bit će raskošnije i izraženije.

Odmah nakon što si pramen ispustila iz vrućeg figara, nakovrčani uvojak smotaj prateći uzorak koji je na njemu stvorio figaro i učvrsti ga uz pomoć obične ukosnice kako bi stvorila efekt vrućih uvijača. Posljednji korak uključuje lak za kosu. Nakon što si nakovrčala i učvrstila pramenove uz pomoć ukosnica, cijelu kosu posprejaj lakom za kosu. Za što bolje i dugotrajnije kovrče, kosu što duže drži tako povezanu ukosnicama.

Nakon što si izvadila ukosnice, raspuštene kovrče razbarušii prstima ili raščešljaj četkom te uživaj u voluminoznoj kosi cijeli dan, ali i duže!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.