Kako brzo osvježiti lice?

Kako osvježiti umorno lice na brzinu? Saznajte kako da jednostavno i brzo vratite svježinu i odmoran izgled svom licu. Ovo su trikovi koji vam trebaju.

Kako brzo osvježiti lice?

Sve žene imaju jednu zajedničku muku:  zbog godina, trke sa životom neprospavane noći, lice postaje umorno i opušteno. Suha i umorna koža lica je problem, ali se uz malo truda i toga možete riješiti.

Ako ste radili do kasno na vašem licu se ujutru vide jasni znaci umora. Prije ili kasnije tragovi stresnog života postaju vidljivi.

Sve čime njegujemo lice trebalo bi biti potpuno prirodno, bez štetnih kemikalija. Kreme za lice, losioni, serumi i slično trebaju biti napravljeni od prirodnih sastojaka, prije svega ekstrakata ljekovitog bilja. Takvi proizvodi ne opterećuju kožno tkivo već ga samo jačaju i pomažu mu da se regenerira.

Iz prirodne kozmetike naše lice dobiva aktivne sastojke u vidu vitamina, minerala, proteina i slično, koji su gradivni elementi kože.
Ako je vaše lice umorno i iscrpljeno tim prije ga ne smijete maltretirati štetnim kemikalijama.
Preparate za njegu lica birajte prema tipu kože jer samo je takvi neće opterećivati.
Sad ako vas iz ogledala ipak gleda neka umorna žena koja se ni vama samoj ne sviđa, ne vrijedi pametovati već morate u akciju brzog osvježavanja. S kronično umornom suhom kožom lica ovih naših savjeta se morate duže pridržavati.
Ako je u pitanju “sinoćnja žurka face”- stanje se da lakše popraviti.
Bilo kako bilo, jutro je , krećemo među ljude i pokažimo se u najboljem svijetlu. Evo kako osvježiti umorno lice.

Počnimo s maskom za umorno lice:

Kokosovo mlijeko i šafran
Šafran je drevni tajni recept za blistavu kožu. Kokosovo mlijeko je poznato po hidratizirajućim svojstvima.
Prokuhajte prstohvat šafrana u šalici kokosovog mlijeka. Kuhajte oko 5 minuta. Ostavite da se ohladi i zgusne. Ohlađenu masku nanesite na lice. Neka vaša koža uživa bar 15 minuta, ova maska bi trebala da vašem licu vratiti svježinu i blistavost.

Med i banana
Zašto med ? Zato što je bogat antioksidansima, a gdje je umorno lice, tu je obilje slobodnih radikala koje treba neutralizirati.
Zašto banana? Bogata je vitaminom A koji održava optimalnu hidratiziranost kože.

Dehidratizirana koža napadnuta slobodnim radikalima ne može izgledati svježe. Smućkajmo zato ove dvije slasne namirnice.
Polovinu banane i dvije žlice meda umutite u glatku pastu. Ova maska trenutno osvježava umorno lice i vraća boju u vaše obraze.