Još jedan povratak ludih 70-ih: Ova frizura bit će veliki hit sljedeće godine

U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja je jednostavna za održavanje i svestrana, vraća se slojevita frizura iz kultnih 70-ih - popularni 'shag'

Još jedan povratak ludih 70-ih: Ova frizura bit će veliki hit sljedeće godine

Godina se napokon bliži kraju i sigurno je reći da se lice ljepote znatno promijenilo u proteklih 11 mjeseci, ponajviše kada je riječ o našoj kosi. Bez obzira na tvoj stil kose i bez obzira na to jesi li godinu započela s dugom kosom ili elegantnim bobom, velika je vjerojatnost da je 2020. godina dovela do promjena i na tvojoj kosi.

Image

Jednostavne i trendi frizure koje ćemo nositi ove jeseniSvi smo se osjećali optimistično da ćemo se moći vratiti pouzdanim frizerima koji će nam srediti kosu, ali kako je vrijeme odmicalo, tako su i naši prioriteti kada je riječ o kosi. Stilovi frizura koji zahtijevaju održavanje trenutno ne surađuju s načinom života kojim svi trenutno živimo, i ne možemo se truditi svakodnevno oblikovati kosu.

Zato nam je potrebna šik alternativa, koja je istovremeno jednostavna za održavanje, a upravo će takva biti veliki hit u godini koja je pred nama. U vrijeme kada svi tražimo frizuru koja ne traži previše, koja je jednostavna za održavanje i svestrana, vraća se slojevita frizura iz kultnih 70-ih - popularni shag.


Shag je statement među frizurama, a zahvaljujući svojoj teksturi daje osvježavajuću promjenu dugoj, ravno ošišanoj kosi. Njezina "pernata" i slojevita tekstura odlično izgleda na većini duljina, a izvrsna je i za kovrčavu i afro kosu. A kako bi ovaj look učinila modernim, kombiniraj voluminozne kovrče sa šiškama koje uokviruju lice.

Ako još uvijek nisi sigurna da je ova frizura za tebe, izdvojile smo nekoliko prekrasnih frizura koje ti mogu poslužiti kao inspiracije u sljedećem posjetu frizeru.


Shag sa šiškama


Šiške na ovakvoj frizuri savršeno će ti uokviriti lice, a frizura kakvu nosi glumica Suki Waterhouse pravi je primjer za to. Iako je shag frizura pomalo neuredna, šiške će ju učiniti elegantnijom.

Shag u repu


Popularna slojevita frizura izgleda sjajno kad je raspuštena, a jednako dobro izgleda i ako ju složiš i rep. Šiške će ovdje također dobro doći jer cijelu frizuru podižu na novu razinu.

Neuredni shag


Halle Berry kraljica je ove frizure. Svakako, možda je poznatija po svojoj kultnoj pixie frizuri, ali njezin neuredan i raščupan shag medene boje izgleda jednako sjajno.

Shag s izrastom


Svom shagu dodaj dodir Francuske, i to tako da hrabro pokažeš svoj lagani izrast. Ne samo da može izgledati elegantno, već pomaže i umanjiti kontrast kad ti kosa počne rasti.

Frizura kao iz kreveta


Retro stil Julije Stegner utjelovljuje opuštenu, cool djevojku kojoj ovakva frizura sjajno stoji - čak i ako izgleda kao da si upravo ustala iz kreveta.

Minimalistička frizura


Najbolje u vezi dugog, valovitog shaga je to što zahtijeva minimalno oblikovanje. Održavanje stvari minimalnim i neurednim je način na koji ćemo iduće godine nositi frizure.

Vibre sedamdesetih


Iz ove plave, shag frizure kao da osjećamo vibre sedamdesetih, i to je samo razlog više da poželimo ovu frizuru. Valovita kosa i razdvojene šiške savršen su izbor.

Ravan shag


Ako je tvoja kosa fina, tanka i ravna, i dalje možeš isfurati shag koji će tvojoj frizuri podariti teksturu i volumen kako bi još bolje izgledala.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.