Jesi li čula za Erborian kozmetiku? Napokon je stigla i u Hrvatsku

Svjetski poznate BB i CC kreme, primeri, losioni, serumi, uljni odstranjivači make-upa, micelarne vodice, pilinzi, sheet maske, dnevne i noćne kreme … tek su dio asortimana Erborian kozmetike koja je upravo stigla na hrvatsko tržište

KREMA CC-WATER-02.jpg

Riječ je o vibrantnom, modernom i vizionarskom brendu kojemu teško odolijevaju ljubiteljice beauty noviteta.

Inspirirani korejskom farmakoterapijom i jedinstvenim korejskim ljekovitim biljem, stručnjaci za ljepotu kreirali su Erborian kozmetiku koja ističe prirodnu blistavost i naglašava našu kožu u njenom najboljem svjetlu. Ono što posebno veseli moderne žene, jest trenutna učinkovitost, fine teksture, miris i praktičnost zbog uštede vremena. Rezultati su vidljivi odmah, kreme su multifunkcionalne i senzorijalne i to je najveći adut ovog beauty brenda čija je najveća zvijezda svjetski poznata CC krema transformirajuće teksture i boje, koja dolazi u čak 4 varijante i brojnim nijansama.

Najmodernija tehnologija iz Seoula 

Zahvaljujući laboratoriju u Seoulu, uz pomoć najmodernije tehnologije Erborian je kreirao formule koje su visokoučinkovite, ali i predivne za sva osjetila. Posebno privlače trenutačni rezultati, odmah po nanošenju, a aktivne sastojke prepoznat ćete na svojoj koži.

Image

Eklektičan, ali savršen spoj korejskog i francuskog pristupa njezi lica i poimanju ljepote, donosi revolucionarnu kozmetiku koja ugodno iznenađuje već pri prvom nanošenju te zauvijek mijenja poimanje svakodnevnog uljepšavanja.

Image

3 koraka njege kože: DETOX - BOST - FINISH

Jednostavna njega u tri koraka, ali na drugačiji način, u osnovi je filozofije ovog brenda. 

Detox podrazumijeva čišćenje kože učinkovitim i nježnim proizvodima, boost se naslanja na dvostruko čišćenje i hidrataciju proizvodima za stručnu njegu lica, dok su u samom središtu finish faze hibridni proizvodi za savršen izgled kože – trenutno i dugotrajno.

Tko je Erborian žena?

To je žena koja je u doticaju s različitim kulturama i trendovima. Navikla je na kontinuirane promjene i uvijek je u potrazi za nečim novim ili inovativnim. U potpunosti ide u korak s vremenom, a zainteresirana je za mnoge proizvode putem različitih komunikacijskih kanala: tradicionalnog oglašavanja, društvenih mreža, influencera, itd. Voli eksperimentirati i isprobavati te uvijek pronalazi način kako proizvod učiniti »vlastitim«. Želi učinkovite proizvode koji štede vrijeme i djeluju brzo te koji se mogu uklopiti u njezin višestrani način života. Brine o zdravlju svoje kože koja je neprestano izložena štetnim učincima onečišćenja ili unutarnjeg stresa. Erborian pruža rješenja koja su joj potrebna za detoksikaciju i pročišćavanje kože, uz hibridne proizvode koji matiraju ili pružaju blistavost, uljepšavaju i vraćaju sjaj. Takvi proizvodi su visoko učinkoviti, pružaju mnoge blagodati, ali i obećavaju trenutke užitka...

Image