Jedva sam dočekala dm online shop. Ovo su moji dojmovi nakon prve kupovine

Zbog pandemije sam ionako usavršila svoje online shopping vještine, dm online shop mi je samo došao kao šećer na kraju ove lude 2020. godine

Jedva sam dočekala dm online shop. Ovo su moji dojmovi nakon prve kupovine

Nakon što je dm početkom prošlog mjeseca, točnije 12. listopada, pokrenuo online shop i time postao prva drogerija u Hrvatskoj koja kupcima nudi mogućnost kupnje putem interneta – jedva sam dočekala testirati ga. 

Budući da živim u gradu u kojem ne postoji fizička poslovnica, već je najbliža udaljena 8.5 kilometara iliti 15 minuta automobilom,
dm online shop za mene je jedna od najboljih vijesti ove godine, posebno u ovo doba pandemije koronavirusa kada je zaista sigurnije ostati u udobnosti svog doma. 

Osim što je otvoren za narudžbe sedam dana u tjednu, od 0 do 24, ima jednake cijene kao i u prodavaonicama te kupci također imaju mogućnost prikupljanja bodova putem dm active beauty kartice.

Cijena dostave iznosi 30 kuna, ali pozitivna stvar je što su narudžbe iznad 390 kuna besplatne za sve koji se registriraju i izrade "Moj dm" račun. Realno, kad je bilo koja od nas ušla u dm i potrošila manje od toga? Ja znam da sigurno nisam među tima. :D

Što se tiče plaćanja, kupci imaju nekoliko opcija, a to su plaćanje kreditnim i debitnim karticama, uz mogućnost uplate na bankovni račun ili pak gotovinsko plaćanje pouzećem

A sad, recenzija. Počet ću od samog dizajna aplikacije i dostupnih informacija. Oduševljena sam s oboje. Bilo da kupovinu obavljaš preko mobitela ili računala, vrlo je jednostavno snaći se po klasičnim kategorijama koje uključuju: make up, njegu & parfeme, sve za kosu, zdravlje, osviještenu prehranu, bebe & djecu, domaćinstvo i kućne ljubimce.Izdvojila bih posebno kategoriju Novo u kojoj možeš pronaći sve nove proizvode u asortimanu, limitirana izdanja kao i ekskluzivne proizvode dostupne samo u dm internetskoj trgovini. Tu su također i kategorija Foto koja me je posebno razveselila jer radi se o Foto online shopu na kojem možeš naručiti razvijanje fotografija, napraviti fotopoklone, fotokalendare, zidne dekoracije, albume ili čestitke. Moram priznati da sam jedna od onih koja još uvijek cijeni fizičku fotografiju, tako da ću svakako koristiti ovu opciju, bilo za sebe ili za poklone drugima. I posljednje, ali ne i najmanje bitno, kategorija Sniženo koju ne trebam posebno objašnjavati, a koja će, vjerujem, biti jedna od najposjećenijih.

shimmer fallback


Ono što mi se najviše sviđa je detaljan opis proizvoda, odlično filtriranje i samim time lakši pronalazak željenih stvari te mogućnost ostavljanja ocjene i komentara. Budući da je online shop relativno nov, većina proizvoda još nema ocjena ni komentara, ali vjerujem da će se to ubrzo promijeniti. Ja sam odmah ocijenila i ostavila komentare kraj omiljenih proizvoda, nekome će zasigurno pomoći, znam da, barem meni, tuđa iskustva uvijek znače. 

Svoju prvu dm online košaricu odlučila sam napuniti različitim proizvodima tako da prođem većinu kategorija, a i istovremeno se vodeći onim što mi trenutno nedostaje u kupaonici, kuhinji i kućanstvu. Kao što sam već spomenula, zbog super filtriranja, nisam imala problema tražeći proizvode, i pronašla sam gotovo sve što sam željela. Dva proizvoda nisu bila dostupna, što je s obzirom na novi online shop razumljivo. Svima treba neko vrijeme da se uhodaju, pa tako i našem dragom dm-u.


U svakom slučaju, uvjerena sam da će nadalje biti samo bolje i da će se ponuda nadopunjavati i usavršavati. Još jedna odlična stvar je što shop ima provjeru dostupnosti u poslovnicama, tako da, čak i ako nećeš koristiti online shop, barem možeš provjeriti ima li tvoja najbliža poslovnica željene proizvode. Za nas kojima dm nije u pješačkoj udaljenosti (i nemamo javni prijevoz!) - ovo je sjajna stvar jer ne mogu vam ni opisati koliko puta mi se dogodilo da sam došla u trgovinu po određenu stvar i izvisila, a ovako to jednim klikom mogu provjeriti i uštedjeti i vrijeme i gorivo.

Što se tiče dostave, neću puno duljiti. Vrši je DPD na odabranu adresu, a postoji čak i opcija preuzimanja u prodavaonicama dm-a. Na dostavu se čeka 2-3 dana, moja je došla nakon tri dana. Budući da sam potrošila taman preko 390 kn, dostava mi je bila besplatna, a i prikupila sam 42 beauty boda na svojoj dm kartici. Striček je bio ljubazan, a posebno me oduševilo što je sve bilo lijepo i sigurno upakirano, bez straha od prolijevanja, razbijanja i slično.


Ukratko, i više sam nego zadovoljna novim online shopom, što zbog praktičnosti i uštede vremena i goriva, a što zbog sigurnosti kupnje od kuće. Zbog pandemije sam ionako usavršila svoje online shopping vještine, dm online shop mi je samo došao kao šećer na kraju ove lude 2020. godine.


Image
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.