Jednostavno je biti posebna uz maramu KRIE designa i proizvode za kosu Pantene

Predivna TV-voditeljica Mia Kovačić u dm-ovoj je prodavaonici provela sat vremena družeći se s kupcima

Jednostavno je biti posebna uz maramu KRIE designa i proizvode za kosu Pantene

U sklopu kampanje P&G-a i dm-a „Jednostavno je biti posebna“, jučer je u dm-ovoj prodavaonici u zagrebačkoj Tomićevoj ulici zaštitno lice kampanje, Mia Kovačić, provela nešto više od sat vremena dijeleći marame KRIE designa sretnicama koje su odlučile kupiti dva Panteneova proizvoda za kosu.

Naime, od 16. do 31. kolovoza u svim dm-ovim prodavaonicama traje akcija P&G-a i dm-a tijekom koje svi koji kupe dva Panteneova proizvoda za kosu, od kojih je jedan tretman za dodatnu njegu, odmah na blagajni mogu osvojiti maramu KRIE designa koju je posebno za ovu kampanju, u nježnim ljetnim bojama, dizajnirala Kristina Burja.


shimmer fallback


Da je jednostavno biti posebna predivna je TV voditeljica poručila sretnicama koje su dobile maramu KRIE designa i fotografirala se s njima dobro se zabavljajući.

Osim ove akcije, u sklopu kampanje „Jednostavno je biti posebna”, do 31. kolovoza, također u dm-ovim prodavaonicama, svi oni koji kupe dva proizvoda Head&Shoulders i prijave se za sudjelovanje u nagradnoj igri mogu osvojiti jedan od 30 poklon-bonova za kupnju u Shoosteru.

shimmer fallback

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.