Inspiriraj se ovim ženstvenim tetovažama sa zimskim motivima

Tetovaže mogu biti iznimno profinjene i ženstvene, a posebno su nam drage kada dolaze s motivima zime

Play logo

Tetovaže su nekoć bile povezivane isključivo s muškarcima, subkulturama i općenito su smatrane neženstvenima, no srećom, već dugo živimo u doba kada je imanje tetovaže posve normalno. Kao i u svemu drugome, trendovi u stilovima tetovaža mijenjali su se tijekom godina, a danas je izbor tetovaža veći no ikad.

Popularizacijom ovog trajnog ukrašavanja tijela došlo je do ekspanzije stilova, korištenih boja i motiva, pa više nema granica kada je riječ o tetoviranju. Možeš si tetovirati malog dupina, a možeš si i cijele ruke "presvući" u najljepše watercolor tetovaže - pravila ne postoje. 

Play logo
Image

Tetovaže i piercinzi – gdje bole najmanje, a gdje najviše?

Već smo nekoliko puta tako pisale o lijepim, ženstvenim i decentnim tetovažama s motivima mandala, cvijeća, horoskopskih znakova ili pak apstraktnih motiva, a koje su ujedno i profinjene i intrigantne. S obzriom da smo upravo ušli u posljednji mjesec 2020. i da se definitivno nalazimo u zimskom razdoblju godine, vrijeme je da se inspiriramo i zimskim motivima kada je riječ o tetovažama.

Na Instagramu smo tako pronašle divne tetovaže pahuljica, malenih borova, vjetra i snijega. Ove elegantne tetovaže jedinstveni su odraz ljubavi prema zimi i svim radostima koje ona donosi.

Ako si i ti zaljubljenica u zimu, a već dugo planiraš tetovažu, inspiriraj se ovim lookovima i možda pronađi jedan koji bi i sama rado nosila na koži. 

Play logo

Play logo
Play logo

Play logo

Play logo
Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.