Imaš kovrče? Sretnice, one su ove jeseni u modi! Pogledaj što sve možeš

Imaš li kovrčavu kosu, vjerojatno uvijek nosiš istu frizuru. Ili smo se prevarile? Ako smo slučajno u pravu, vrijeme je za promjene

Imaš kovrče? Sretnice, one su ove jeseni u modi! Pogledaj što sve možeš

Žene koje imaju kovrčavu kosu, nerijetko bi htjele ravnu, dok one s ravnom priželjkuju kovrče na svojoj glavi. To je u ljudskoj prirodi. No, najveća je sreća prihvatiti sebe onakvu kakva jesi i uživati u svojoj koži. I kosi. Nije tajna da je kovrčavu kosu teško ošišati, odnosno kovrčave žene često iz salona izlaze nezadovoljne. To se u posljednje vrijeme mijenja. 

Image

14 super frizura koje možeš napraviti u tri minuteKovrčava kosa konačno dobiva pozornost koju zaslužuje. Lokne i valovi su u modi, a frizeri se sve više trude ukrotiti ih i naglasiti njihovu ljepotu, a ne ih samo ošišati ih "stepenasto". 

U nastavku ti donosimo nekoliko frizura za kovrčavu i valovitu kosu koje se nose ove jeseni. U modi su pramenovi i šiške te frizure koje su se nosile '90-ih. Što šašavije, to bolje.

Šiške

Ošišaj šiške i dobit ćeš poptuno novi izgled. Nevjerojatno koliko nekoliko poteza škarama može promijeniti stvar. 

Dodatno zakovrčaj kos. Minival je opet 'in'

Frizura kakva se nosila '80-ih sve češće se viđa na glavama trendseterica.

Undercut pixie na kovrčavoj kosi

Želiš li potpuno promijeniti izgled, ošišaj se skroz na kratko i izbrij dio glave. Ova frizura učinit će ti vrat duljim i vitkijim te naglasiti oblik lica. 

Ako si mislila da ne može kraće, prevarila si se

Nekad je najbolje ići do kraja. Danima ćeš se ujutro čuditi sebi u ogledalu, no i biti oduševljena slobodom koju ti je donijela potuno kratka kosa. Zamisli samo koliko se brže pere i suši...

Lagana punđa na vrhu glave

Imaš li dugu kosu, ovo je odlična dnevna frizura. Sveži je u laganu punđu na vrhu glave i po želji ukrasi trakom. Maleni trik - nagni glavu između koljena i u toj pozi zaveži kosu prvo u konjski rep pa u punđu.

Savršeno ošišano 'stepenasto'

Ova frizura bila je hit '90-ih. Pogađaš? Opet je 'in' jer se '90-te vraćaju na velika vrata.

Osvježi kovrče pramenovima

Na kovrčavoj kosi odlično stoje pramenovi koje ćeš staviti samo na vrhove jer nema oštrih prelaza. S ovakvim pramenovima nećeš morati svaki mjesec frizeru. Važno je samo da je redovito hraniš jer je kovrčava kosa jako suha, a kada su joj izbijeljeni vrhovi, situacija je još gora.