Idealne frizure za vjenčanje

Iako Uskrs ove godine pada dosta kasno zbog čega se sezona vjenčanja pomiče, to ne znači da već sada ne možeš maštati o idealnim frizurama koje ćeš nositi ove godine

Idealne frizure za vjenčanje

PRIJEDLOZI FRIZURA ZA GOŠĆE

Na vjenčanjima se uglavnom pleše u zatvorenim prostorima prepunim ljudi, pa ne moraš brinuti o hladnoći, bez obzira na doba godine kada se vjenčanje održava. Uvijek moraš računati na to da će biti jako vruće i ako imaš dužu kosu, najbolje je odabrati neku podignutu frizuru koja će izgledati ležerno i dovoljno svečano da odgovora u cijeli tvoj styling, a istovremeno ti neće smetati kod plesanja.

Izađi iz sigurne zone

Uz ovakav, podignuti tip svečanije frizure postići ćeš ležernu eleganciju i imati potpuno drugačiju frizuru nego kada ideš van s prijateljicama. Zašto ne pružiti samoj sebi priliku i izaći iz sigurne zone? Ako si ipak tip koji ne može bez raspuštene kose, odabir bilo koje vrste pletenica sjajno će izgledati uz svaki modni odabir.

Prijedlozi frizura za kumu

Kuma je osoba koja će na dan vjenčanja uz mladenku biti apsolutno u fokusu svih uzvanika. Zbog toga, kume često imaju presing kod odabira idealne modne kombinacije, pa i frizure. Ipak, najbolji savjet za sve kume je da uvijek odabereš nešto što će odgovarati tvom stilu i karakteru, kako bi se osjećala opušteno i ugodno. Također, gledaj da tip frizure koji odabereš odgovara tvom stylingu. Dosadne obične duge haljine ne moraju biti pravilo kod kume. Također, u slučaju da ti nedostaje ideja za frizuru, pogledaj prijedloge koje smo mi pronašli baš za tebe.

Prijedlozi frizura za mladenku

Biti mladenka nije tako teško i naporno kako se nekima na prvu možda čini, a osobito ako je to uloga koju zaista priželjkuješ, a ne odrađuješ je samo iz tradicije. Uz odabir idealne vjenčanice i make-upa, frizura je ono prvo što svi primijete na svakoj ženi, a osobito ako se radi o mladenki. Ako još uvijek nisi odabrala svoj tip frizure, razmisli o zanimljivim ukrasima poput češljića, perlica ili cvjetnih vjenčića koji će savršeno nadopuniti svaki vjenčani styling i frizuru učiniti romantičnijom.