VIĐAT ĆEMO IH POSVUDA

Frizure sa šiškama bit će veliki hit i u 2024. – imamo dobre ideje za novu fizuru

Upravo su šiške najlakši način za promjenu looka, a kako ističu hair stilisti, postoje šiške za svakoga, bez obzira na oblik lica ili teksturu same kose

profimedia-0835243601.jpg
Foto: Profimedia.hr

Početak nove godine savršeno je vrijeme za isprobavanje nove frizure, a 2024. nam donosi i brojne uzbudljive beauty trendove. Prema mišljenju frizerskih stručnjaka, frizure sa šiškama i ove će godine biti jedan od najvećih hitova.

Image
HAIR TRENDOVI

Vikleri su opet u trendu – donosimo sjajne trikove za savršene frizure s volumenom

Upravo su šiške najlakši način za promjenu looka, a kako ističu hair stilisti, postoje šiške za svakoga, bez obzira na oblik lica ili teksturu same kose. Frizure sa šiškama su klasik, uvijek su trendi i pristaju svima.

U nastavku smo izdvojile pet verzija frizura sa šiškama za koje popularni Vogue predviđa da ćemo ove godine viđati posvuda:

'Zavjesa' šiške

'Curtain bangs' odnosno zavjesa-šiške dobra su opcija jer su relativno duge pa su sjajan izbor za one koji nisu spremni za dramatičnu promjenu izgleda, a ujedno laskaju i svakom obliku lica. Njima se mogu naglasiti različiti dijelovi lica, ovisno o tome kako padaju. Vole ih i slavne dame poput Priyanke Chopre, Emily Ratajkowski i Dakote Johnson.

Tanke šiške

Ove godine sve će biti u znaku trendova iz početka 2000-ih stoga ne čudi da se na scenu vraćaju frizure kakve su bile popularne u tom periodu. Tanke i rijetke šiške odnosno 'wispy bangs' ležerno padaju preko čela, a ne djeluju previše dramatično i lako ih je pustiti da izrastu ako želimo isprobati neki drugi look.

Baby šiške

Baby šiške zapravo su vrlo popularna varijacija ranije spomenitih tankih šiški, a ovaj su look već prigrlile i brojne zvijezde i influencerice, poput glumice Nicole Peltz Beckham. Ošišane nepravilno, ove šiške djeluju mekano i laskaju licu pa su prikladan izbor za osobe s manjim licima koje bi se mogle 'izgubiti' iza teških, punih šiški.

Pune šiške

Kada govorimo o šiškama, moramo spomenuti i pop zvijezdu Taylor Swift, pjevačicu kojoj su šiške doslovno postale zaštitni znak. Frizura s punim šiškama kakve pjevačica nosi dobar je izbor za osobe s uglatim, upečatljivim licima. Ljudi s malim licima trebali bi izbjegavati ovu verziju šiški.

Šiške u stranu

Šiške u stranu još su jedan od Y2K trendova koji bi ove godine mogli biti veliki hit. Ova je frizura omiljena i kod poznatih dama kao što su Heidi Klum i Lily Collins, a dobar je izbor za sve one koji žele pustiti da im šiške izrastu.  

POGLEDAJ VIDEO: KAKO ZDRAVO HRANITI NA POSLU?