U novom ruhu

Francuska manikura ove jeseni dolazi u upečatljivim bojama i uzorcima

Dosadila ti je klasična francuska manikura s bijelim vrhom? Ove jeseni svoj 'french' upotpuni zelenom, bordo ili uzorkom koji god zaželiš. Ova elegantna manikura ove jeseni dolazi u ruhu koji će oživjeti tmurne dane

profimedia-0624591245.jpg
Foto: Profimedia.hr

Trendovi u beauty i u modnom svijetu mijenjaju se. Neki se nadograđuju, drugi nakratko nestanu pa se vrate, a treće jednostavno brzo zaboravimo. No ne i francusku manikurau Jednostavna i elegantna godinama je izbor mnogih u kozmetičkim salonima. Bež ili roskasti lak s upečatljivim bijelim rubovima pristaje u poslovnim prilikama, ali večernjim zabavama. Ovaj je klasik s godinama doživljavao preinake pa su zadnjih godina bijeli rubovi puno tanji i nenametljivi. Uz to, vrh više ne mora biti nužno bijeli nego u boji koju god želiš - od crne preko ružičaste do leopard uzorka.

Image
Kratki nokti ponovno su 'in'

Nose se kratki nokti, a mi imamo ideje za savršenu jesensku manikuru

I dok ljeti posežemo za jarkim bojama, jesen nas asocira na udobnost i toplinu. Zagasiti tonovi, smeđa, maslinasto zelena, tamnoplava i bordo ove su godine apsolutni hit. Tko kaže da upravo te jesenske nijanse ne možeš iskombinirati s francuskom manikurom i dati joj novi, upečatljivi izgled?

Francuska manikura ove sezone poprima nove razmjere i slaže se s raznim bojama i uzorcima, a mi izdvajamo neke od ideja. Neka ti ovi primjeri posluže kao inspiracija i oboje tmurne dane.

Maslinasti 'french'

Osim što je maslinasto zelena hit u odjevnim kombinacijama, slobodno ju možeš isprobati i na noktima. Maslinasta se sjajno spaja s hladnim danima te toplim puloverima i kaputima. Ova nam je ovalna francuska manikura neodoljiva!

Tamnozeleni 'french'

Maslinasta je privlačna, ali tamnozelena ima neku posebnu čar. Mnogima je to omiljena boja majica, pulovera i haljina, a odsada ti može postati favorit na noktima. Oblik sama biraš - ovalni ili kockasti - a ovo je jedna od ideja!

Stll 70-ih

Želiš li malo retrostila, pokaži ovo svojoj kozmetičarki. Vjerujemo da će uz nešto truda i kombinacija boja po želji, oživjeti tvoje nokte. Ove nijanse stapaju se i čine skladnu, ne previše nametljivu cjelinu. I zato nam je upečatljiva.

'French' s uzorkom

Životinjski uzorak na noktima popularan je već neko vrijeme, a sad se preselio i na francusku manikuru. Mislimo da se ovakvi tamniji tonovi odlično slažu s jesenskim lišćem i bež modnim kombinacijama.

Plavi tanki 'french'

Za primjer smo uzeli tamnoplavu, no do ovakvog stila možeš doći s bilo kojom bojom. Francuska manikura više ne znači samo debele bijele vrhove nego je to sad postao prostor kreativnosti i slobode.

U boji kapučina

Ujesen nas griju tamni napici pa zašto ih ne prenijeti i na svoje nokte. Ova boja kapučina odiše toplinom i udobnošću.

Karamela stil

Ujesen nikad dosta smećkaste. Odabereš li kombinaciju s bijelom, sigurni smo da ćeš zablistati.

Crveni vrh

Neke žene vole, a druge ne vole crveno na noktima. 'French' stil u kojoj se umjesto bijele javlja crveni vrh svidio nam se 'na prvu'. Ne ostavlja dojam pretjeranosti, a opet nije svakidašnji.

U svim bojama

Tko kaže da je kraj godine rezerviran za zagasite boje. Čezneš li za bojama i vedrim vremenom, oživi svoje nokte i u svakodnevicu unesi šarenilo. Ova je kombinacija savršena za hrabrije ljubiteljice dugačkih noktiju.

Metalik efekt

Dodaj na svoje nokte dozu glamura. Neka se tvoja kozmetičarka poigra mogućnostima i klasičnoj francuskoj manikuru podari novi look!

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.