RAZIGRANA ZIMA

Vesele i unikatne: Profinjene francuske manikure koje obožavamo

Francuska manikura i ove zime dolazi u nizu boja i varijacija, a ovaj popis mogao bi ti biti početak istraživanja svih mogućnosti koje french nudi

profimedia-0145531012.jpg
Foto: Profimedia.hr

Čini se da francuska manikura neće nikad nestati. Trendovi dolaze i odlaze, no french je vječan. Nekada je francuska manikura označavala nježan lak i prepoznatljiv bijeli debeli vrh.

Image
SRCA POSVUDA

Zavodljive manikure u različitim nijansama za romantično Valentinovo

No danas je drugačije jer popularna francunska manikura dolazi u raznim varijacijama i bojama. Posebno je tražena mikro francuska manikura koja ima tanku, nekad jedva vidljivu liniju na vrhu nokta. Također, trendseterice diljem svijeta poigravaju se noktima u boji, a ova manikura sjajno izgleda na dužim, ali i kratkim noktima.

Zato nikad dosta ideja za francusku manikuru – Instagram je doista vrelo inspiracije. Instagram ideje pokazuju da francuska manikura nikada nije bila luđa i toliko razigrana te da doslovno više nema pravila. Želiš li svaki nokat može biti s rubovima u drugoj boji, možeš izabrati jarke ili pastelne boje, dvostruku liniju, životinjski uzorak, lijepu plavu ili smeđu. Moramo priznati da je french u bordo posebno interesantan. A tek šarena kombinacija!

Uostalom, u nastavku izdvajamo neke top ideje koje možeš iskoristiti na sljedećoj manikuri. Ovaj popis mogao bi ti biti početak istraživanja svih mogućnosti koje nudi francuska manikura.

Životinjski uzorak

Neodoljiva mašnica

Što kažeš na crnu?

Perlice, molim!

Uvijek je vrijeme za šljokice

3D efekt

Ova je godina u znaku 3D noktiju pa nas je oduševila ova ideja!

Zebra stil

Klasični, a unikatni

Kakva zelena!

Pastelni završetak

Boja vina

Prizivanje sunca

Dvostruka roza

Metalik efekt

Valentinovska manikura

POGLEDAJ VIDEO: SAZNAJ SVE O BOTOKSU