FOREO UFO - prva pametna maska za drugačiji tretman lica u samo 90 sekundi!

UFO pretvara tretman od 20 minuta u užitak s rezultatom ravnom onom u kozmetičkom salonu – u svega 90 sekundi!

FOREO UFO - prva pametna maska za drugačiji tretman lica u samo 90 sekundi!

Svi volimo maske za lice i jako dobro znamo kako božanstveno djeluju na našu kožu. No, najčešće nemamo vremena koristiti ih ili nam se ne da.. Izgovora više nema! Brza i efikasna maska za lice za modernu ženu i užurbani životni stil više nije znanstvena fantastika. Najveći svjetski beauty tech brand FOREO razvio je novu generaciju pametne maske za lice, UFO – prvu pametnu masku za drugačiji tretman lica u samo 60 sekundi. UFO (UR FUTURE OBSESSION), kako mu i samo ime kaže, je u kratkom periodu postala predmet žudnje beauty entuzijasta diljem svijeta.

Ova revolucionarna inovacija predstavlja spoj znanja korejskih stručnjaka za njegu kože i vrhunske švedske tehnologije. UFO kombinira čak 6 tehnologija – Hiperinfuziju, T-Sonic™ pulsacije, krioterapiju i terapiju LED svjetlima (plavo, zeleno i crveno) čime u potpunosti eliminira potrebu za tradicionalnim maskama za lice na koje je potrebno potrošiti i do 20 minuta. Za razliku od tradicionalnih maski i sheet maski čiji su glavni nedostaci loša pokrivenost svih dijelova lica i slabo prodiranje hranjivih sastojaka u kožu, UFO omogućuje ravnomjerno nanošenje na cijelu površinu kože, a T-Sonic™ pulsacije omogućuju prodiranje svih važnih sastojaka maske duboko u kožu čime koža dobiva tretman ravan onom u kozmetičkim salonima - u svega 90 sekundi!  

Image


Tehnologija hiperinfuzije koristi prirodne reakcije kože na toplinu i hladnoću, kao i prepoznatljive T-Sonic™ pulsacije kako bi iz svakog tretmana lica izvukla maksimalni učinak. Postupnim zagrijavanjem, termoterapijom, UFO otvara pore kako bi T-Sonic™ pulsacije mogle što dublje u kožu ubaciti dragocjene sastojke maske. Krioterapija zatvara pore i zaključava sastojke za još dulje djelovanje te učvršćuje kožu čime se smanjuje vidljivost pora i natečenost. Patentirana tehnologija T-Sonic™ pulsacija pospješuje upijanje aktivnih sastojaka maske i potiče mikrocirkulaciju za blistavi i zdraviji izgled kože, a UFO pruža i snagu klinički dokazane terapije sa tri LED svjetla - crvenim, zelenim i plavim, koja bez UV zračenja s lakoćom čine kožu vidljivo mlađom:

CRVENO SVJETLO: pomlađuje kožu te potiče stvaranje kolagena
ZELENO SVJETLO: izjednačava ten te daje koži sjaj
PLAVO SVJETLO: uništava bakterije koje uzrokuju akne te potiče cirkulaciju krvi

Image

Uređaj je dostupan u 3 boje: Fuchsia, Petal pink i Mint.


UFO mini za razliku od UFO uređaja podržava 5 tehnologija - no bez kompromisa kvalitete tretmana njege kože – termoterapiju, T-Sonic™ pulsacije te puni spektar tretmana fototerapije kroz tri LED svjetla, a kompatabilan je s obje dostupne UFO maske, dnevnom i noćnom. Uređaj pruža vrhunsku njegu kože, te je u svom pojednostavljenom izdanju učinio UFO tehnologiju dostupnijom još većem broju korisnika čime se potvrdio kao savršen omjer pristupačnosti i kvalitete. UFO mini uređaji se također mogu naći u 3 boje: Fuchsia, Petal pink i Mint.

UFO i UFO mini u savršenom skladu rade s FOREO maskama, dostupnim u dnevnoj i noćnoj varijanti – „Make My Day“ i „Call It a Night“ što omogućava koži da tijekom cijelog dana izgleda besprijekorno i zdravo, dok se tijekom noći regenerira. Obje UFO maske dizajnirane su u Koreji, epicentru visoko kvalitetne njege kože te apsolutnom autoritetu industrije maski za lice. Napravljene su od mekih mikrovlakana, a sadrže samo najčišće sastojke poput crvenih algi, maslinovog ulja i regenerirajućeg ginsenga kako bi se osigurali svi elementi potrebni za zdravlje i ljepotu kože. Posebno je važno da, za razliku od uobičajnih maski za lice, UFO maske ne sadrže štetne tvari poput parabena, glikolnog estera, silikona, disodium EDTA i mineralnih ulja.

Image


„Pri stvaranju UFO uređaja sa svim dostupnim funkcijama FOREO je još jednom odvažno pomaknuo granice onog što korisnici smatraju mogućim. Tretmani koji su do sada koštali desetke tisuća kuna u kozmetičkim salonima sada su dostupni u vlastitom domu.“, istaknuo je FOREO izvršni direktor Paul Peroš. „Kroz UFO mini ova revolucionarna tehnologija još je pristupačnija čime smo postavili posve nove standarde u beauty tech industriji.“, zaključio je Peroš te najavio da iz FOREO Instituta možemo očekivati još brojne inovacije.

Oba uređaja moguće je povezati s FOREO aplikacijom (dostupnom za iOS i Android) te  pomoću nje upravljati uređajem i izraditi personalizirani profil kože. UFO je, kao i svi FOREO proizvodi, napravljen od ultrahigijenskog silikona te je siguran za upotrebu na svakom tipu kože. Uređaj je upakiran u prepoznatljivi pametni švedski dizajn koji omogućuje punjene putem USB-a, potpuno je vodootporan i jednostavan za čišćenje te dolazi sa čak desetogodišnjom garancijom na kvalitetu.

Image


Cijena UFO uređaja je 2099 HRK, dok se UFO mini varijanta prodaje po cijeni od 1339 HRK. FOREO proizvodi dostupni su u Douglas parfumerijama te na www.foreo.com.