FOREO lansirao IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju

Poklanjamo 3x novi FOREO IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju

FOREO lansirao IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju
Play logo

Koža na području oko očiju je delikatno područje lica. Osim bora i nepravilnih linija, tamni krugovi i otečenost područja oko očiju jedni su od najvećih neprijatelja žena.

Švedski brand FOREO, poznat po nagrađivanoj i revolucionarnoj liniji uređaja za čišćenje lica LUNA™, lansirao je IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju, inspiriran tradicionalnom metodom tapkanja prstiju. 

Play logo
shimmer fallback

FOREO IRIS™ donosi jedinstveno i inovativno rješenje u obliku masažera za blistavo područje oko očiju upotrebom izmjenične T-Sonic™ tehnologije - adaptirali smo tehnologiju pulsacija i spojili ju sa najnovijim sustavom koji imitira prirodni pokret tapkanja prstiju – kombinacija koji korisnicima dalje bolje rezultate od ručnih pokreta tapkanja prstiju.

Jedinstven i nježan način tapkanja, zadovoljava specifične potrebe osjetljivog područja oko očiju, sa svojim ergonomskim dizajnom savršeno se uklapa u oblik i karakteristike kože te dermalnog sloja područja oko očiju. IRIS™ ubrzava mikro cirkulaciju, stimulira pomlađivanje i pomaže pri smanjenju znakova starenja i umora na nježan i ugodan način.

IRIS™ masažer za blistavo područje oko očiju, dostupan je u 3 boje: Mint, Magenta i Petal Pink, a pruža sljedeće koristi:

  • Izmjenična T-Sonic™ Tehnologija: dizajnirana da cilja na područje oko očiju, zaglađujući vidljive znakove starenja i umora, tankih linija, bora, vrećica ispod očiju i tamnih krugova.
  • Ergonomski oblik: savršeno odgovara konturi očiju za optimalnu masažu područja za pomlađivanje. 
  • Ultra čisto i glatko: Neporozan i nježan silikon, otporan na razvoj bakterija, njeguje osjetljivo područje oko očiju bez iritacija. 
  • Sustav sa 2 moda: ugrađen brojač vremena i mogućnost 8 brzina; za optimalnu ugodu koja se prilagođava potrebama i zahtjevima svih žena.
  • Pametan dizajn: komande se zaključavaju, 100% vodootporan i 1 punjenje sa USB kablom od sat vremena traje do 140 upotreba.

IRIS™ se koristi u kombinaciji sa kremama i serumima za područje oko očiju te omogućava bolju apsorpciju proizvoda ili se može koristiti samostalno za opuštajuću masažu.

Novi FOREO IRIS™ potražite u odabranim Douglas parfumerijama.

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.