essence slavi rođendan i spremni smo za slavlje!

budi jedinstvena uz essence - europski no.1 kozmetički brand !

essence slavi rođendan i spremni smo za slavlje!

Nevjerojatno, ali istinito – prošlo je već 15 godina od kada je osnivačica tvrtke Christina Oster-Daum oživjela essence s puno ljubavi, strasti i energije, kozmetički brend u vlasništvu Njemačke tvrtke Cosnova GmbH.

Od tada, essence donosi ljepoticama širom svijeta moderne, inovativne i visoko-kvalitetne proizvode po dostupnim cijenama.  

Faktor uspjeha:

< visoki udio inovativnih proizvoda
< dvije izmjene asortimana godišnje
< više od 20 trendovskih kolekcija godišnje
< 95% proizvoda proizvodi se u Europi
< 75 dostupnih verzija web stranica brenda, po državama
< Kažemo NE  testiranju na životinjama i  DA za kvalitetu s cijenama dovoljno pristupačnim da isprobaš nevjerojatan novi izgled kada god želiš.


essence ove godine obilježava 15 godina sa posebnom rođendanskom  pjesmom “Side by Side” njemačke pop zvijezde Lukasa Rieger.

essence je jako sretan što surađuje sa talentiranim mladim pjevačem, čija kreativnost I entuzijazam savršeno odgovaraju uz brend essence.  Lukas Rieger je isto tako uzbuđen radi suradnje: “Ono što volim kod essence je ljubav prema detaljima, a to je važno i meni kao glazbeniku. Brend je angažiran oko društvenih mreža kao I ja, I nakon svega mogu zahvaliti društvenim mrežama na mom uspjehu.”

essence oduševljava sjajnim proizvoda koji te inspiriraju da se istakneš i budeš svoja sa stilom, povjerenjem i zabavom.

Sa asortimanom sjajnih kozmetičkih proizvoda i praćenjem top boja sezona i formula izgledati ćeš odlično i tvoja koža će se osjećati izvrsno!


shimmer fallback


essence kvaliteta: ljubav na prvo probanje!

Jedna stvar koju stvarno volimo kod essence je puno zabave za malo novaca. Možda se pitaš – ako je tako jeftino može li biti i visoke kvalitete?

Najbolja stvar je : da ! Zapravo, kvaliteta je jako važna za essence!
Ona počinje s proizvodnjom proizvoda. Naši proizvođači nisu anonimni proizvođači negdje u svijetu. Mi proizvodimo samo s pouzdanim partnerima - uglavnom u Europi.  Svi naši procesi su temeljito provjeravati i testirani, od proizvodnje do samih proizvoda.
Za nas, kvaliteta je važnija od velikih oglasnih kampanja. To je razlog zašto je cosma, brand ambasador za essence , a ne neki skupi super model.

essence voli ulagati svoj novac u razvoj visoko kvalitetnih, modernih proizvoda i inovacija kojima možeš vjerovati.
Druga važna politika za nas je: nema tajni! essence izlista popis sastojaka svih proizvoda – možeš ih pronaći u knjižici inci na prodajnom mjestu i na našoj web stranici pored svakog proizvoda.

Testiranje na životinjama

essence nije za testiranje na životinjama. Mi ne provodimo testiranja na životinjama i ne plaćamo drugima da to rade. Niti u Hrvatskoj niti bilo gdje drugdje u svijetu. Mi nikada nismo i nikada nećemo. Ugovori s našim klijentima navode da moraju proizvoditi proizvode u skladu s europskim zakonima, koji strogo zabranjuju testiranje na životinjama. Znamo da možemo proizvesti dobre i sigurne proizvode, bez mučenja životinja. U kozmetičkoj industriji, alternativni testovi su korišteni tijekom mnogo godina, umjesto testiranja na životinjama.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.