Dubinska njega kože uz Malu Wilz proizvode

Odaberite pravilnu masku za svoju kožu

Dubinska njega kože uz Malu Wilz proizvode

Predivna koža je samo njegovana koža. Pravilnim odabirom proizvoda naša koža postaje njegovana, bez bora i predivnog izgleda.
Njega kože, osim redovitog čišćenja, podrazumijeva i nanošenje maske za lice barem 2 x tjedno. Maske za lice nisu luksuz, one su nužna potreba koju iziskuje današnje vrijeme i ritam života. Dubinska hidratacija, hranjenje kože, regenerativne maske, maske za dubinsko čišćenje,…. Izbor je velik i danas svatko može pronaći masku za svoje lice.

shimmer fallback


Ako ste zaposlena žena, svjesni ste da za njegu lica vrlo često ostaje premalo vremena. Malu Wilz Stress Control maska je intenzivno smirujuća i izbalansirana kremasta maska za kožu sa crvenilom, iritacijom i osjetljivošću. Čičkovo ulje smanjuju crvenilo, a ekstrakt vinove loze pomaže u smirivanju osipa na kožu. Ceramidi, proteini i mliječna kiselina koži daju vlažnost. Vaša koža će biti smirena i mekanija na dodir. Cijena je 160kn i  dostupna je na DALJEPOTI.HR. Za ovu masku Vam osiguravamo besplatnu dostavu.

shimmer fallbackMalu Wilz Clarifying maska za sastojak ima kaolin koji dubinski čisti kožu. Ona je nemasna emulzija koja apsorbira pretjeranu masnoći i zato je idealna za masnu i mješovitu kožu. Aloe Vera umiruje kožu, čineći je vlažnom i glatkom, ulje čajevca djeluje antibakterijski.  Cijena je 155 kn i  dostupna je na DALJEPOTI.HR. Za ovu masku Vam osiguravamo besplatnu dostavu.

shimmer fallbackTreba li Vašoj koži vlaga, Malu Wilz Thalasso Intensive maska gelaste strukture je odličan izbor.  Ekstrakt algi, hijaluronska kiselina i prirodni hidratantni sorbitol vidljivo daju koži sjajnu, prirodnu svježinu. Uvjerite se u moć ove maske za lice. Cijena je 150 kn i  dostupna je na DALJEPOTI.HR. Za ovu masku Vam osiguravamo besplatnu dostavu.

shimmer fallbackMalu Wilz Shaker maska favorit je naših klijenata, što niti ne čudi jer daje izvrsne rezultate nakon samo jedne primjene. Koža trenutačno dobiva vlagu i energiju, izgleda osvježena i revitalizirana. C vitamin i A vitamin (beta karaten) obnavljaju kožu,a kao jaki oksidanti štite kožu od preuranjenog starenja. Cijena je 119 kn i  dostupna je na DALJEPOTI.HR.

Isprobajte Malu Wilz i BeYu proizvode na Danu otvorenih vrata koje organizira web shop DALJEPOTI.HR u sklopu Malu Wilz centra. Rezervirajte termin i osigurajte besplatan tretman lica i makeup savjetovanje u trajanju sat vremena.
Dan otvorenih vrata će se provesti 6.11.2012. u Malu Wilz centru, Petrovaradinska 9a, Zagreb. Termin rezervirajte na broj 091/3882-077. Broj mjesta je ograničen.

DALJEPOTI.hr web shop nastao je kao produkt 35 g. tradicije u kozmetičkoj industriji. Želja za kvalitetom prisilila nas je da odaberemo samo najkvalitetnije proizvode za naše kupce. No, otišli smo i korak dalje i otvorili sve načine plaćanja da Vam kupovinu činimo jednostavnijom i ugodnijom! Nakon odabira proizvoda u košaricu, ne zaboravite ubaciti i uzorke da se upoznate sa našom ponudom!

Malu Wilz dio je ArtDeco grupacije, profesionalna kozmetika sada dostupna svima. Dermatološki ispitana i ekološki osviještena. Omiljeni kozmetički brend Njemačkih SPA centara sada dostupan na Hrvatskom tržištu!

Ugodnu kupovinu, želi Vam
DALJEPOTI.hr tim

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.