Još brža i lakša kupovina

Jesi li već isprobala novu 'Moj dm' aplikaciju? Oduševit ćeš se!

dm je oduvijek naš najdraži brend kada je riječ o kupovini kozmetike i proizvoda za kućanstvo, a sada su svojim korisnicima predstavili i novu aplikaciju 'Moj dm' koja dodatno olakšava kupovinu svih tvojih omiljenih proizvoda. Sve o ovom novitetu saznaj u nastavku.

0H4A9369.jpg
Foto: Jana Obradović

Odavno znamo da je dm oaza osviještene prehrane, raznovrsne kozmetike i artikala za održavanje kućanstva, ali i brend koji itekako brine o zadovljstvu svojih kupaca. Sakupljanje bodova i odlične pogodnosti, bogatstvo ponude i visoka kvaliteta privlače nas iznova i iznova da svoje povjerenje pri kupnji proizvoda za njegu tijela i doma kupujemo u dm-u, a sada je za kupce kreirana i nova 'Moj dm' aplikacija koja dodatno olakšava, ali i ubrzava kupovinu!

Image
Foto: Jana Obradović

U zadnje smo dvije godine svjedočili porastu popularnosti online shoppinga i naručivanja proizvoda na kućnu adresu, a dm, uz online shop, od sada nudi i svoju 'Moj dm' personaliziranu mobilnu aplikaciju koja korisnicima omogućava veću preglednost shopping košarice, brzo i jednostavno naručivanje proizvoda, kao i brojne dodatne pogodnosti. S ovom aplikacijom putem mobitela možemo pregledati aktualnu ponudu dm-a, kao i kreirati vlastite narudžbe ili pak zabilježiti omiljene nam proizvode koje želimo kad tad vidjeti u svom domu.

Personalizirani pristup

S obzirom da je aplikacija personalizirana, omogućit će i bolje prepoznavanje potreba pojedinog kupca te time olakšati svim korisnicima da lakše dobiju informacije o artiklima i proizvodima koji bi ih mogli zanimati. Dakle, radi se o svjevrsnom online shopu na tvom dlanu, a kako bismo se i same uvjerile da se radi o doista odličnoj i korisnoj aplikaciji, same smo ju isprobale.

U samo par klikova prstom po pametnom mobitelu skinule smo 'Moj dm' na mobitel te započele s korištenjem. Naravno, za aktivaciju svih pogodnosti trebaš izraditi svoj dm račun, nakon kojeg ćeš se kroz njega spojiti i na 'Moj dm'. Ako su računi (Moj dm i dm active beauty) već povezani, automatski će biti povezani i u novoj aplikaciji.

Odmah nas je oduševio pregledan, jasan dizajn, kao i činjenica da se pri downloadu aplikacije odmah dobije 300 dodatnih bodova, kao nagrada za aktivaciju 'Moj dm' appa. Ono što smo odmah uočile je činjenica da je s ovom aplikacijom shopping lakši, brži i jednostavniji. Osim trenutne kupnje, jednostavno je označiti proizvode koji nam se sviđaju sa znakom srca i zabilježiti ih kao favorite za sljedeću kupnju. Tako lakše možemo planirati i sadašnje i buduće troškove.

Kao i uvijek, ukoliko imaš dm active beauty račun, za svakih potrošenih 10 kuna dobit ćeš i 1 bod, a sakupljanjem bodova dugoročno ostvaruješ odlične pogodnosti i smanjuješ količinu potrošenog novca, dok istovremeno i dalje uživaš u dm kvalitetnim proizvodima širokog spektra! Zvuči sjajno, zar ne?

Image
Foto: Jana Obradović

U par klikova do mnoštva pogodnosti!

Naravno, registracija i prijava na ovu aplikaciju su besplatni, a ono što nas je oduševilo su brojne ekskluzivne ponude, brza kupnja i činjenica da će svaka narudžba u iznosu većem od 390 kuna biti besplatno dostavljena u tvoj dom. Inače, sve ostale manje narudžbe možeš i ekspresno podignuti u odabranoj prodavaonici dm-a, jer će svaki tvoj paket biti spreman za preuzimanje u rekordnom roku od 3 sata od slanja narudžbe.

To smo i iskušale. Izabrale smo svoje arktikle, odabrale prodavaonicu u kojoj želimo podići svoju narudžbu. Za manje od sat i pol narudžba je bila spremna. Pri povratku s posla, svratila sam u odabranu prodavaonicu i sve me čekalo pažljivo zapakirano. Vrijeme uštede, check.

Ono što nam se posebno svidjelo je činjenica da su proizvodi pregledno razvrstani po sekcijama u aplikaciji, pa ćeš bilo što što ti treba moći brzo pronaći i staviti u svoju virtualnu košaricu. Uz rubriku 'Novo' možeš u svako doba dana pogledati i nove dm artikle s kojima se još nisi upoznala, a mogli bi te zanimati. Tu je i opcija primanja obavijesti o posebnim pogodnostima na tvoju mail adresu, a uz koju ćeš uvijek biti u toku s novim dm promocijama, novim artiklima u ponudi i mogućnostima ostvarivanja različitih pogodnosti.

Image

Sve u svemu, 'Moj dm' je aplikacija koja je višestruko korisna svakom dm vjernom kupcu, a uvelike olakšava kupovinu omiljenih kozmetičkih i kućanskih proizvoda. Od proizvoda osviještene prehrane, prirodnih beauty linija, pa sve do sredstava za čišćenje na bazi eko sastojaka - kroz 'Moj dm' sve to i još mnogo više možeš naručiti na svoju adresu ili pokupiti u tebi najbližoj prodavaonici. Iskoristi priliku što prije i priključi se 'Moj dm' korisnicima - nećeš požaliti!

Sadržaj nastao u suradnji s dm-om.