Deset drogerijskih maskara za duljinu i volumen koje će te oduševiti, a koštaju manje od 60 kuna

Ona je jedan od beauty proizvoda bez kojeg uistinu ne bismo mogle živjeti, pa je odlična stvar što na dobru maskaru ne moramo puno potrošiti

Deset drogerijskih maskara za duljinu i volumen koje će te oduševiti, a koštaju manje od 60 kuna

Uvjerene smo da nas neki od beauty proizvoda koje svakodnevno koristimo ne moraju koštati cijelo bogatstvo, a jedan od takvih proizvoda je i maskara. Ona je jedan od beauty proizvoda bez kojeg uistinu ne bismo mogle živjeti, pa je odlična stvar što na dobru maskaru ne moramo puno potrošiti - upravo zahvaljujući onim maskarama iz drogerije koje su toliko dobre da je u to teško povjerovati. 

Image

Pronašle smo najbolje vodootporne maskare do 100 kuna koje možeš nositi i u izolaciji


Bez obzira želiš li maksimalan volumen, efekt umjetnih trepavica ili jednostavno dulje trepavice, pronaći ćeš maskaru koja će ti pružiti upravo to, i to u najbližoj drogeriji i po cijeni od 20 do 60 kuna. Zvuči nestvarno, ali istina je, a mi smo odabrale top deset najboljih drogerijskih maskara koje će tvojim trepavicama pružati maksimalnu duljinu i volumen. 1. Catrice Allround, 23 kn


Image

Maskara za produljenje, uvijanje i volumen pojedinačno odvaja svaku trepavicu i produljuje ih te ih čini izrazito gustima. Ima intenzivnu boju te se brzo i jednostavno nanosi. 

2. Essence Lash Princess, 28 kn


Image

Maskara s efektom umjetnih trepavica produljuje trepavice i čini ih gustima - pruža im maksimalnu duljinu i nestvarni volumen.

3. Catrice Glam & Doll False Lashes, 31 kn


Image

Maskara s efektom umjetnih trepavica brzo se i jednostavno nanosi, produljuje trepavice i daje im volumen.

4. Maybelline The Rocket, 32 kn


Image

Maskara za volumen trepavice čini gustima i produljuje ih. Brzo se i jednostavno nanosi, ne razmazuje i uvija tvoje trepavice.

5. Max Factor 2000 Calorie, 40 kn


Image

Maskara za volumen ima četkicu koja trepavicama pruža i do 300 posto više volumena. Intenzivni pigment osigurava impresivnu crnu boju, a maskara pogledu daje dramatičan efekt već u prvom sloju.

6. Maybelline Lash Sensational, 46 kn


Image

Maskara za produljenje i punije trepavice savršeno odjeljuje trepavice i šminka ih cijelom duljinom. Gustoća vlakana jamči maksimalni volumen, a trepavice su produljene i dugotrajnog efekta.

7. Bourjois Volume Glamour, 46 kn


Image

Maskara osigurava maksimalni volumen već u prvom sloju, produljuje i uvija trepavice i ne lijepi ih. Intenzivne je boje, ima dugotrajni efekt i naglašava oblik očiju.

8. Maybelline The Falsies Lash Lift, 53 kn


Image

Maskara trepavice čini izrazito gustima, nevjerojatno ih uvija i osigurava maksimalni volumen već u prvom sloju. 

9. L’Oréal Paris Paradise Extatic, 58 kn


Image


Maskara za produženje trepavica i veći volumen pruža intenzivan volumen i ultraduge trepavice te ih ne lijepi. Specijalno kreirana četkica jamči preciznu aplikaciju. 

10. L’Oréal Paris Volume Million Lashes So Couture, 60 kn


Image

Maskara za volumen i uvijanje trepavica trepavicama pruža zavodljivost i maksimalni volumen, a četkica za volumen doći će do svake trepavice i odijeliti je od ostalih.