DANI LJEPOTE – vaš najbolji početak proljeća!

Sponzorirani članak

DANI LJEPOTE – vaš najbolji početak proljeća!

Malo nas još vremena dijeli  od otvaranja vrata pravog „beauty raja“ na Zagrebačkom velesajmu!

Dani ljepote - međunarodni sajam kozmetike, pribora i opreme za salone  održat će se od 1. do 3. ožujka 2013.
Ljubiteljice šminkanja, friziranja, nail dizajna, uljepšavanja,  početnici i profesionalci  doći će na svoje, okupljeni na jednom mjestu sa zajedničkim ciljem – doživjeti ljepotu. 

Posljednji trend "manje je više" tek je jedna od mnoštva zvjezdica na zvjezdanom nebu ideala ljepote koju danas postižemo prihvaćajući savjete i iskustva znalaca  uz primjenu vrhunske i svima dostupne ponude.
Kultura življenja 21. stoljeća dokaz je neminovnog nadopunjavanja zdravlja i ljepote duha i tijela, a industrija ljepote mudro formira moderne trendove i proširuje vidike korisnika te daje nove mogućnosti za postizanje osobnog ispunjenja.

Na sajmu doživite zanimljiva natjecanja, prezentacije, edukativna predavanja, savjetovališta…

PROFESIONALNI KOZMETIČARI I VIZAŽISTI / Ne propustite tretman zlatom

Kozmetičarke Grada Zagreba, članice Sekcije kozmetičara Udruženja Obrtnika, na svom će izlagačkom prostoru   predstavit Luksuzni tretman lica s 24 karatnim zlatom i njime prezentirati kako  koloidnim  zlatom  dubinski  osvježiti i regenerirati kožu.

UČENIČKI DAN za buduće kozmetičarke, vizažistice i frizerke

Učenici hrvatskih srednjih škola natjecat će se na zadanu temu: „Ljepota Orijenta“ i pokazati svoje vještine, znanje, kreativnost na natjecanju u make-upu, nail dizajnu i natjecanju za naj frizera-učenika.

NAIL DIZAJN ZA PROFESIONALCE

Za titulu najboljeg nail artista u 2013. godini,  svoje će snage odmjeriti natjecatelji u natjecanju za profesionalce u čak 8 kategorija.

NATJECANJE U NADOGRADNJI TREPAVICA

Nadograđeni nokti više nisu najpožaljniji kozmetički tretman, već je u centru zanimanja nadogradnja trepavica,  i mi se prilagođavamo ovom trendu stoga  ove godine  organiziramo 1.Međunarodno natjecanje u nadogradnji trepavica! 

NOVO NA DANIMA LJEPOTE

PIERCING

Edukatorica i piercing artistica, „najnježnija piercing ruka Zagreba“ uputit će vas u tajne uljepšavanja piercingom i potencijalnim opasnostima nestručno napravljenih tjelesnih modifikacija  na edukativnom predavanju: „Što sve trebate znati o piercingu".

MALA ŠKOLA ŠMINKANJA

Bahlen Beauty distribution i Zagrebački velesajam organiziraju radionicu
MALA ŠKOLA ŠMINKANJA u kojoj ćete savladati osnove tehnika šminkanja korištenjem mineralne kozmetike svjetskih brendova Youngblood, GloMinerals i Nilens Jord ,  uz profesionalno vodstvo Maje Renić , make up artisitce.

Iskoristite odličnu priliku i povedite prijateljicu ili  mamu i za dva sata za samo 180 kn naučite: kako pripremiti podlogu za make up kako izabrati make up prema tipu kože, boji lica i očiju kako se našminkati za različite prigode
Svaka polaznica dobiva pokon!

POP UP STORE – kutić za nakit

Više od  20 hrvatskih kreativaca, originalnih, unikatnih i kvalitetnih brandova  dizajnera, akademskih umjetnika i arhitekata,  ponudit će raznolik  asortiman modnih dodataka;  ogrlice, naušnice, prstenje i torbe i upečatljive dekorativne detalje za interijer, poput fotografija na platnu, dekorativnih tapeta, namještaja i slika.

SVAKODNEVNO I BESPLATNO:  AKCIJE, POPUSTI, NAGRADE

- savjetovalište o snazi pčelinjih proizvoda u prehrani i kozmetici
masaže i promocije novih proizvoda
- kozmetički tretmani učenika-kozmetičara; šminkanje, njega  ruku i lica, parafinske kupke, uređivanje noktiju i stiliziranje obrva
- akcijska prodaja kozmetičkih proizvoda
- atraktivni  fond nagrada za posjetitelje

Saznajte, doživite i iskusite ljepotu na jednom mjestu Zagrebačkom velesajmu i ne propustite rezervirati  1. vikend u ožujku za Dane ljepote.

Više detalja na: www.zv.hr

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.