Crveni je ruž sve što je potrebno za dobru atmosferu

Avon je događanjem u Avon Beauty butiku u Gundulićevoj 34 u Zagrebu pokazao da crveni ruž stvarno doprinosi veseloj proljetnoj atmosferi

Crveni je ruž sve što je potrebno za dobru atmosferu
Play logo

Mnoštvo boja i proizvoda naglasila je klasična ljepota i elegancija novih RED Perfectly Matte ruževa za usne.

Mislite da vam crvena boja ne stoji dobro? Avon je jučer u prekrasnom ambijentu Avon Beauty butika dokazao suprotno: postoji savršena mat CRVENA nijansa za svaku ženu! 

Play logo
shimmer fallbackPrekrasnih 9 nijansi novih RED Perfectly Matte ruževa za usne osmišljeno je za svaku ženu, svaki podton kože. Za hladni podton tu su nijanse Rose Red, Ruby Kiss i Wild Cherry. Za neutralni podton savršeno će pristajati Everyday Red, Crimson Tide i Truest Red. Topli je podton dovoljno naglasiti nijansama Coral Fever, Red Supreme i Sunbaked Red.

Perfectly Matte ruževi za usne izdvajaju se svojom 100% mat bojom s baršunastom formulom koja hidratizira i ne isušuje usne. Dugotrajna i potpuna pokrivnost, mekoća mat boje na usnama i savršena crvena baš za vas… s Avonom sad je sve na dohvat ruke.

shimmer fallbackDokaz da vam crvena dobro stoji pronađite u ponudi RED mat ruževa za usne u Avon katalogu: za samo 28,90kn.

Isprobaj u Avon Beauty Boutique, Gundulićeva 34, Zagreb  (pon-pet od 11-18h, sub 10-14h, 01/3873 226)

Play logo
Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.