Može!

Frizura koja će biti na tronu najpopularnijih ove godine

Bob je definitivno frizura koju obožavaju mnoge Hrvatice, a u novoj godini se nosi ležerniji tip ove popularne frizure - 'boy bob'

profimedia-0298994045.jpg
Foto: Profimedia.hr

Što je bio najveći modni trend u frizerskim salonima prošle godine? Naravno, da svi znamo odgovor jer mnoge od nas imaju takvu frizuru - radi se o bobu. No, ova frizura ima svoje varijacije, od francuskog boba do A-linije, i može se uklopiti u različite stilove. No, prema prvim modnim pokazateljima za ovu godinu izgleda da ovo neće biti frizura koja će biti brzo nestati, nego ćemo je još dugo nositi u različitim oblicima.

Image
Laskaju godinama

Najbolje slojevite frizure koje imaju anti-age efekt

Bob je moguće nositi na puno načina, važno se samo igrati s kosom. Prema jednom od najboljih frizera iz Los Angelesa, Salu Salcedu, ove godine će najveći hit biti "boy bob". Kako je objasnio za Glamourmagazine.co.uk s ovom frizurom se lako igrati, gotovo da nema pravila. "Glavno je da nije 'previše' ukočena, sada se mogu odbaciti pegle za kosu i samo povremeno koristiti. Bob je puniji, a zadržava se prirodna tekstura kose. Duljina je od brade do ramena", rekao je Sal.

Vodeći londonski frizer Luke Hersheson, također je ovu frizuru naglasio kao jednu od važnijih. "Vrlo je važna tekstura boba, mora biti ležeran, ništa previše ukočeno", kaže Hersheson i preporučuje sušenje kose bez fena. Ako si razmišljala o tome da promijeniš frizuru ili možda osvježiš svoj bob onda ti u nastavku donosimo neke prijedloge za "boy bob".

Bob do usana

Ovo je vrlo mladenačka frizura, a svidjet će se ženama koje vole eksperimentirati s kosom.

Ravne šiške i valovita kosa

Ako već imaš bob sa šiškama, dovoljno je samo dodati valove u kosu i imat ćeš popuno novu frizuru.

Vrhovi prema van

Još jedna igra u kosi, ležerno ošišano, ali ovaj put s vrhovima prema van. Frizura koja će pomladiti svako lice i unijeti lepršavost u cijeli look.

Kovrčavo

Kovrčava kosa uvijek izgleda posebno a ,kao na ovom primjeru, ne mora biti ošišana ravno.

'Mokra' i zalizana kosa

Običan bob može u nekoliko poteza postati frizura koja u potpunosti otkriva lice i naglašava eleganciju.

Razdjeljak na strani

Ležerni vrhovi i razdjeljak sa šiškama odličan su način da osvježiš svoju frizuru ili se odlučiš baš za ovaj bob.