Božićna inspiracija

Nikad nije rano za blagdanske manikure. Posebno ovako lijepe

Polako brojimo dane do Adventa, a manikura upečatljivog blagdanskog dizajna savršena je za ovo doba godine. Imamo nekoliko ideja

bozic-manikura.jpg
Foto: Unsplash

Postoji mnogo načina da uđemo u blagdanski duh - slušanje božićnih pjesama na repeat, gledanje božićnih filmova, pečenje kolačića, ukrašavanje doma, ali i, naravno, nova manikura s blagdanskom temom.

Image
Da, i to postoji!

Lak za svaki znak: Znaš li koja je tvoja savršena manikura po horoskopu?

Bez obzira na to imaš li duge ili kratke nokte, manikura upečatljivog blagdanskog dizajna samo je još jedan način da poboljšaš svoje cjelokupno raspoloženje dok ulazimo u zimu i odbrojavamo dane do početka adventa, ali i Božića.

Ako si ljubiteljica ovog najčarobnijeg doba u godini, onda su blagdanske manikure kao stvorene za tebe, a mi smo u nastavku izdvojile nekoliko odličnih ideja - od nezaobilaznih šljokica i crvene boje do detalja pahuljica - a koja je manikura tvoj favorit?

Zlatni nokti

Ova zlatna manikura trenutačno će preobraziti tvoje nokte, dajući im elegantan finiš koji je prikladan za blagdane, a da ne izgleda previše otrcano.

Jednostavna manikura

Jednobojni nokti izgledaju elegantno i svečano i kao takvi savršeni su za blagdane.

Svjetlucavi nokti

Veći svjetlucavi komadi podižu ovu nježnu manikuru na viši nivo dodavanjem malo teksture, dajući izgledu nokta dubinu i dimenziju.

Zeleni apstraktni dizajn

Dodaci zelene boje čine ovu svečanu manikuru savršenom za blagdane. Završi ju sjajnim lakom za zrcalni sjaj.

Božić na noktima

Sa svjetlucavim i dijagonalnim prugama, ovaj moderan dizajn dodaje svježi zaokret tvojoj tipičnoj blagdanskoj manikuri bez osjećaja pretjerivanja.

Svjetlucavi french

Što je blagdanska manikura bez malo šljokica? Klasični francuski dizajn dobiva nadogradnju zahvaljujući ovim holografskim šljokicama koje odlično izgledaju.

Crveno i zlatno

Jednostavan crveno-zlatni dizajn noktiju upravo je ono što ti treba da uđeš u božićni duh.

Dizajn pahuljica

Ružičasti lak za nokte nije samo za ljetnu sezonu - ovaj dizajn noktiju koristi svjetlucave ružičaste i plave boje za stvaranje privlačne manikure koja je u trendu čak i nakon što blagdani završe.