Beauty savjeti i pravila

Beauty trikovi i pravila kojih se moraju pridržavati članice kraljevskih obitelji

Princeze i vojvotkinje moraju se držati brojnih pravila kada je u pitanju šminka - otkrile smo koja su to pravila zahvaljujući kojima uvijek sjajno izgledaju

beauty-trikovi.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Predstavnike kraljevskih obitelji neprestano promatraju milijuni ljudi. Svako njihovo javno pojavljivanje prati tisuće i tisuće klikova profesionalnih i amaterskih kamera, a njihove fotografije pune medijske stupce. Upravo zbog toga, oni uvijek moraju izgledati besprijekorno.

Image
Kraljevska manikura

Kate Middleton i Meghan Markle obožavaju ove nijanse lakova za nokte

To se ponajprije odnosi na princeze i vojvotkinje, koje se moraju držati brojnih pravila kada je u pitanju šminka i briga o sebi - ne smiju nositi prejaku šminku, frizure im uvijek moraju izgledati jednostavno, a i odjeća im uvijek mora biti elegantna i prikladna funkciji koju obnašaju.

No ta pravila ne moraju biti loša stvar, jer upravo zahvaljujući njima one uvijek izgledaju savršeno - zato smo izdvojile nekoliko trikova koje one često koriste kako bi se uvijek pokazale u najboljem svjetlu.

Prikladan oblik za obrve

Svi znamo da su obrve jedna od najvažnijih karakteristika na našem licu, zato uvijek moraju savršeno izgledati. Tako je i Kate Middleton, otkako je postala vojvotkinja, znatno poboljšala oblik svojih obrva glatkim podizanjem, što oči čini otvorenijima, dok obrve izgledaju prirodno. Najvažnije je da obrve nisu pretjerano počupane i ispunjene te da izgledaju što prirodnije.

Klasične nijanse ruža

Charlene, princeza od Monaka, ne boji se koristiti ruž jarke boje. Ipak, najčešće se odlučuje za klasične crvene nijanse. Uvijek izgleda elegantno u elegantnim odjevnim kombinacijama, vješto odabirući sjaj i mat tonove šminke. Ovo je pravi primjer da pripadnice kraljevske obitelji ne moraju uvijek nositi neutralne nijanse ruževa - i one crvene mogu izgledati jednako elegantno.

Prirodne kovrče

Dok je bila studentica, Kate Middleton nosila je frizure s volumenom, no nakon što se zaručila, buduća vojvotkinja počela je ravnati kosu i uvijati krajeve. Danas, kao dio kraljevske obitelji, Kate preferira prirodnu boju kose i prirodne valove, koji izgledaju sjajno u svakoj prilici i daju dozu elegancije.

Lak za nokte u nude nijansama

Princeza Beatrice, baš poput velike većine pripadnica kraljevske obitelji, najčešće nosi kratke nokte četvrtastog oblika koji su uvijek njegovani i sjajno izgledaju. Najčešće odabire lakove bež i nude nijansi, nerijetko i prozirne lakove, a takvi uvijek najbolje izgledaju.

Prirodni make-up

Nakon što je postala članicom kraljevske obitelji, Meghan je počela koristiti lagane podloge za šminku, koje ne skrivaju njezinu prirodnu boju kože i pjegice, a takav prirodni look uvijek najbolje izgleda. Takav ćeš ton najbolje postići ako tekući puder naneseš beauty blenderom, a ne četkom.

Jednostavne frizure

Pripadnice modernih kraljevskih obitelji izbjegavaju složene frizure zbog kojih se pramenovi kose lijepe i čine se teškima. Prednost daju voluminoznim frizurama, kao i zdravoj i sjajnoj kosi. Rania, jordanska kraljica, posvećuje posebnu pozornost volumenu u blizini korijena kose i takve frizure izgledaju sjajno.