Jednostavno i učinkovito

Što jednostavnije, to bolje: Wonder Woman otkrila svoje beauty tajne

Čak i Wonder Woman treba odmor i vrijeme za sebe, no to je tek djelić beauty rutine lijepe izraelske glumice Gal Gadot

profimedia-0594682180.jpg
Foto: Profimedia.hr

Glumicu, producenticu i bivšu miss Izraela, Gal Gadot (36) vjerojatno poznaješ kao Wonder Woman. Ta joj je uloga donijela svjetsku slavu, ali i osigurala put do Forbesove liste najplaćenijih glumica na svijetu, na kojoj je lani zauzela treće mjesto zahvaljujući 20 milijuna dolara dobivenih za snimanje Netflixovog filma Red Notice.

Image

Scarlett Johansson ne koristi skupe proizvode i izgleda odlično. Ovo su njezini beauty trikovi

Iako je najavljeno snimanje trećeg nastavka Wonder Woman, možda će ono morati biti odgođeno jer je lijepa glumica objavila kako sa suprugom Yaronom Varsanom čeka treće dijete.

Par već ima desetogodišnju Almu i četverogodišnju Mayu. Uz dvoje malene djece i treće na putu, izraleska glumica uspijeva izgledati svježe i blistavo, a evo i zbog čega. U nastavku pročitaj o beauty rutini Gal Gadot.

Vrijeme za sebe

"Nastojimo da nam djeca odu na spavanje do 20.30. Pročitamo im pokoju priču, poljubimo ih za laku noć i izađemo iz njihove sobe. Tada konačno imamo vrijeme za sebe. Navečer odradim beauty rutinu, kuham, meditiram, čitam knjige i družim se sa suprugom", kaže glumica za Self.com.

Večernja beauty rutina

"Prije odlaska na počinak čistim lice, nanosim na njega serum i kremu. Nastojim ih često mijenjati kako se koža ne bi naviknula. Trenutno koristim proizvode izraelske dermatologinje Karen Barto, koje nabavljam kad sam u Izraelu", objašnjava glumica.

Njega kose

Mlada izraleska glumica ima predivnu, bujnu kosu. Kaže, suprotno preporukama, pere je svaki, no ne suši sušilom za kosu, već ostavi da se osuši prirodno na zraku. Koristi ekstra blagi šampon za svakodnevno pranje kose te redovito na nju nanosi serum za jačanje vlasi. Voli kosu nositi zavezanu u rep ili punđu. Uz uredno zavezanu kosu, ovoj je glumici dovoljno tek malo crvenog ruža na usnama da zablista.