Basic Beauty - nova marka parfumerija Limoni

Limoni parfumerije predstavile su novu privatnu marku BasicBeauty

Basic Beauty - nova marka parfumerija Limoni

Prošli tjedan otvoren je prvi mono brand dućan B Make-Up u Zagrebu, u Mesničkoj 1, u kojem se mogu naći isključivo make up proizvode marke BasicBeauty. Projekt  proizvodnje privatne marke BasicBeauty i otvaranja dućana pod istim nazivom započela je matična tvrtka Limoni iz Italije.  Ovo je prvi takav dućan koji su Limoni parfumerije otvorile na području Italije, Hrvatske i Slovenije.

Otvaranju su uz mnogobrojne posjetitelje, nazočili direktor prodaje Limonija Mauro Canciani, Suzy Josipović, te manekenke Aleksandra Grdić, Stefani Hohnjec i Dvina Meler.

B Make-Up dućana nudi proizvode proizvedene u Europskoj uniji: Italiji, Njemačkoj i Francuskoj, po povoljnim cijenama. Osim šminke, u ponudi su i dodaci za make up: različiti tipovi kistova za šminkanje, aplikatori za make up, spužvice za nanošenje pudera i rumenila...
Asortiman će tijekom ljeta biti upotpunjen i komplementarnim linijama BasicBeauty proizvoda: proizvodima za njegu lica, tijela i kose, koje proizvodi tvrtka Kelemata.

Image"Ovo je prvi dućan koji sadrži novu privatnu marku, koju su Limoni parfumerije dale proizvesti isključivo za hrvatsko, talijansko i slovensko tržište, i ujedno prvi dućan koji sadrži samo make up. Kasnije će taj make up biti dopunjen asortimanom proizvoda za njegu lica i tijela, i pojavit će se u postojećim i novim parfumerijama koje planiramo otvoriti", rekla je Petra Rojnić iz marketinga Limonija.

BasicBeauty će prvu veliku promociju imati na Dreft Fashion Weeku, gdje će biti službeni make-up na modnim revijama.