8 laganih frizura koje možeš napraviti u samo 5 minuta

Elegantno i jednostavno

8 laganih frizura koje možeš napraviti u samo 5 minuta
Ako si ti jedna od onih žena koje toliko odgađaju svoj alarm ujutro da im ostane svega desetak minuta za spremanje, zasigurno nemaš puno vremena da napraviš lijepu frizuru. Ljetni dani ti donose još više muke zato što je prevruće da kosu držiš raspuštenom, te imaš osjećaj da ti je svaki dan kosa u istom dosadnom repu ili punđi. Zato smo pripremile kolekciju jednostavnih, lijepih frizura koje će ti oduzeti svega 5 minuta vremena. Bez obzira na to hoćeš li se odlučiti na brze valove, elegantnu pletenicu ili neku drugu frizuru, tvoja kosa će izgledati uredno i lijepo. Možda s ovim jednostavnim frizurama potičemo tvoje negativnu naviku kasnog buđenja, no barem ti osiguravamo lijepu frizuru. 

Morski valovi


Ovaj mokri look, koji smo vidjeli na Kim Kardashian na Met Gali, možeš napraviti u svega par minuta. Svoje kovrče našpricaj vodom, a zatim na kosu nanesi pjenu koja će ti donijeti sjaj i "vlažnost". 


Half-up punđaNajbolja stvar u vezi ove frizure je to što ju možeš napraviti na mokroj kosi ako nemaš vremena za feniranje. Podijeli kosu na dva dijela, gornji i donji. Gornji dio sveži u punđu a ostatak kose raspusti.


Lagano feniranjeSamo zato što u feniranje u salonu traje sat vremena to ne znači da ga ti ne možeš rekreirati u 5 munta u svom domu. Jedino što ti je potrebno je velika okrugla četka i dobar lak za kosu.

Jednostavna punđa


Sve mi smo naučile napraviti punđu na brzinu kada nemamo puno drugih opcija, no ova punđa je puno ljepša, ali i jednostavnija. Jedino što ti treba je četka, bobby kopče i gel. Za izradu ove frizuru potrebne su ti dvije do tri minute

Zavrnuta punđa


Ova vrsta punđe je toliko lijepa da ti ljudi naprosto neće vjerovati da si ju napravila u svega pet minuta. No, ne zaboravi na korištenje gela koji će ti pomoći u učvršćivanju i uređivanju ove frizure.


Elegantni repAko zaista nemaš vremena za frizuru, jednostavni, zaglađeni, elegantni rep je rješenje za tebe. Jedino se moraš pobrinuti za to da kosu dobro rašćešljaš i zagladiš kako bi postigla ovaj efekt.

Lagane frizure s mašnicom


Bez obzira na to za koju se frizuru odlučiš, ako u nju dodaš satensku mašnicu kao ukras ona će automatski izgledati elegantnije, urednije i ljepše. U sljedeću bezbrižnu punđu dodaj romantičnu mašnu i uživaj u simpatičnoj frizuri.

Jednostavna "uže" pletenica


Najbolji dio ove frizure je taj što onda izgleda kompliciranije nego što zaista jest. Kako bi pletenica zadržala uredan izgled na nju nanesi šampon za suho pranje prije nego što počneš.