6 nail art trendova koji će biti najpoželjiniji ovog proljeća

Nokti će ove godine biti ukrašeni na najraznovrsnije načine

6 nail art trendova koji će biti najpoželjiniji ovog proljeća

Torbice, cipelice, raznovrsno remenje i nakit su super, ali ako se mene pita jedan od najboljih modnih dodataka svakoj odjevnoj kombinaciji upravo je savršena manikura. Nokti su poput praznog platna koje samo čeka da ga oslikamo svojom individualnošću i kreativnošću. Kod traženja ideja uvijek je dobro obratiti pozornost na aktualne trendove koji će ovog proljeća biti veoma razigrani i zanimljivi.

Za neke od ovosezonskih hit trendova morat ćeš otići u svoj omiljeni kozmetički salon, dok ćeš neke druge i sama uz malo truda moći napraviti. U tome ti pomažu razne kozmetičke firme s kolekcijama za nokte, u kojima se ne nalaze više samo lakovi, već i druga pomagala za stvaranje nail arta iz snova – naljepnice, šablone, kristalići, štambilji…

Bez obzira na to hoćeš li se sama pobrinuti za svoje noktiće ili ćeš ih prepustiti nekome drugome, u nastavku ti donosimo nekoliko vrlo inspirativnih, veselih i optimističnih manikura koje će unijeti optimizam u uobičajenu svakodnevicu. Pogledaj koji će trendovi vladati u narednim mjesecima:

ŽUTI LAK

Na noktima će se ovog proljeća nositi sve nijanse žute boje, od pastelnih preko toplih i zagasitih do jarkih i neonskih varijanti.

PERLE I KRISTALI NA NOKTIMA

Perle i kristalići imat će svoje mjesto na noktima ove sezone. Kombiniraj ih s prozirnim lakom za nokte, nude bojama ili pak odvažnim neonskim.

UKRAŠENI PRSTI

Ukrasi o kojima smo malo prije pričali neće se zadržati samo na noktima, već će se preseliti i niz prste i sve do nadlanice. Kristaliće prilijepi tekućim lateksom ili ljepilom posebno namijenjenom za kožu.

NEONSKO ZELENA BOJA

Potrebno je imati dovoljno odvažnosti za nositi ovu boju. Ako nisi za odjeću u neonskoj zelenoj koja će biti hit proljeća, onda je barem isprobaj na noktima.

KLASIČNA JARKO CRVENA

Vraća se klasika s nijansama svijetle crvene i boje lubenice. Nosi ih same, kao francusku manikuru ili sa razigranim dizajnom na nekom od noktiju.

UKRASI OD ŽICE I PRSTENJE ZA NOKTE

Osim za prste ovog proljeća pojavio se i nakit namijenjen za vrhove prstiju odnosno nokte. Kombiniraj ga s lakom u bojama, jarkim, pastelnim ili prirodnim ovisno o svom ukusu.