5 vrhunskih razloga za dugu kosu

Duga kosa je inspiracija!

5 vrhunskih razloga za dugu kosu

Postoji puno razloga zašto je duga kosa super. Iako zahtijeva dodatan posao da bi izgledala lijepo i njegovano, mnoge žene ne pristaju da bude kraća od linije ramena.Duga kosa ima svoje benefite, a mi vam dajemo 5 dobrih razloga da nosite dugu kosu ovog ljeta.

1. Utječe na samopouzdanje

Lijepa kosa mnogim ženama daje dodatno samopouzdanje, a uz to je oduvijek bila simbol ženstvenosti. Djevojke vole dugu kosu jer naglašava njihovu prirodnu ljepotu, a uz to osjećaju se glamurozno. 

2. Lakše se hendla

Još jedan odličan razog zašto je prednost imati dugu kosu!
Zahtijeva manje vremena za stiliziranje, jer ima „težinu“ pa tako volumen možete lakše držati pod kontrolom.

shimmer fallback


(FOTO: Shutterstock)

3. Ostavljate dojam da vam je njega važna

Ako imate zdravu, stiliziranu kosu, ona govori puno o vama. Odgovarajuća njega igra važnu ulogu za lijepu dugu kosu. Ako želite dugu kosu iz snova, koristite proizvode sa prirodnim sastojcima kao što su: ricinusovo ulje i keratin, jer mogu napraviti čuda.

4. Bit ćete „dama sa stilom“

Teže je napraviti grešku kada imate dugu kosu i uvijek možete nešto promijeniti na frizuri da biste izgledale skroz drugačije (npr. šiške).

5. Postoji 1000 mogućnosti

Duža kosa ne mora biti jednostavna i dosadna. Može se nositi na koji god način želite: konjski rep, punđa, sa gumicama, maramama, ravna ili nakovrčana. 

Svakako, dobra vijest je da je ova sezona, kako kažu modni stručnjaci, rezervirana za dugokose dame. Pa ako sanjate o trendi i lijepoj kosi, uz stiliziranje, održavajte je da bude zdrava, jer je upravo to čini lijepom!
.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.