403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Lifestyle
Lifestyle

Znate li kako omekšati avokado?

Znate li kako omekšati avokado?
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Tvrdoća avokada je znak da plod nije dozrio. Sanjate li o ukusnom namazu od ovoga egzotičnog voća, a pri ruci nemate fin komad avokada, situacija se ipak može spasiti uz pokoji kuhinjski trik. Takav trik je i kako omekšati avokado.

Pokušavate napraviti savršeni umak od avokada ali vaš avokado je pretvrd i ne uspijevate ga rezati. Naučite kako omekšati avokado. Za ovaj trik kako omekšati avokado, potrebno vam je: lim za pečenje, malo aluminijske folije i tvrdi avokado. Evo i postupka kako omekšati avokado Zamotajte ga u aluminijsku foliju, pa ga položite u lim za pečenje.  Stavite ga u prethodno zagrijanu pećnicu na 100 Celzijevih stupnjeva i pustite da se lagano zagrije dok ne postane mekan.  Ovisno o tvrdoći avokada za to će vam trebati od desetak minuta naviše. Kada se avokado omekša izvadite ga iz pećnice i pustite da se ohladi prije nego što ga iskoristite za neki fin umak. Ovo je ujedno jedini i najbolji način kako omekšati avokado.  

403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
Iz naše mreže
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx
403 Forbidden

403 Forbidden


nginx