Znate li kako napraviti usporeni snimak na Instagramu

Možda vas je zasitila uniformiranost i željeli biste se poigrati malo te se pitate usporeni snimak na Instagramu, onda je ovo članak za vas.

Znate li kako napraviti usporeni snimak na Instagramu

Savjeti kako napraviti usporeni snimak na Instagramu  Lako je napraviti video za Instagram, ali kako napraviti usporeni snimak na Instagramu?
Učiniti video nezaboravnim baš i nije. Evo nekoliko savjeta i trikova kako napraviti usporeni snimak na Instagramu kojim ćete impresionirati druge korisnike.

Sigurno znate kako je s njime moguće snimati video zapise duge od tri do 15 sekundi, u komadu ili više kraćih odvojenih zapisa u nizu. 

Snimanje videa jednostavno je - umjesto oznake za snimanje fotografije, stisnite dugme za video kameru te potom pritisnite i držite crveno kako bi počeli snimati. Snimanje će prestati u trenutku kad dignete prst.

Neke od aplikacija za desktop računala i mobitele nude mogućnost stvaranja ubrzanih i usporenih snimaka (Windows Movie Maker, Adobe Premiere, brojne mobilne aplikacije).

Dodavanje usporenih snimki na Instagramu i obično se koristi za podizanje dramatičnosti ili naglašavanja trenutka, dok ubrzavanje služi za stvaranje komičnog učinka ili nečeg nalik nijemom filmu.

Samo je nekoliko mobitela koji mogu napraviti usporeni snimak na Instagramu, ali postoji besplatna aplikacija pomoću koje možete napraviti ovakve snimke s bilo kojim Android telefonom.

Ipak, ne vrijedi koristiti ovu aplikaciju na uređajima koji imaju jako lošu kameru. Dakle, premda noviji telefoni, moraju imati recimo 8MP minimum kako bi snimak izgledao  pristojno.
Aplikacija za usporeno snimanje videozapisa bilježi više sličica u sekundi.
Stvaraoci aplikacije tvrde da snimak neće izgledati mutno, već koristi originalne kvalitete. Svakako savjet je snimati gdje ima dosta svjetlosti.

Kratko uputstvo kako napraviti usporeni snimak na Instagramu 

Instalirajte „Free Slo Mo video editor“  pa kamerom telefona snimite video.

Zatim otvorite taj video pa odabeite veličinu videa koji će biti usporen. Pregledajte snimku i sačuvajte pa objavite jer sada znate kako napraviti usporeni snimak na Instagramu.