Znate li kako izvaditi sim karticu

Pitate se kako izvaditi SIM karticu? Evo rješenja za vas, u nastavku ćemo pojasniti kako otvoriti pretinac i kako izvaditi i umetnuti SIM karticu u iPhone

Znate li kako izvaditi sim karticu

Prilikom kupnje iPhonea raspitajte se, ili pronađite na stranici proizvođača osnovne informacije pa tako i koja se SIM kartica koristi u vašem iPhone uređaju te na popisu koji se nalazi na stranici pronađite svoj model. Tamo ćete i naći informacije o tome kako izvaditi SIM karticu.

Na istom mjestu saznajte gdje se nalazi pretinac za SIM karticu te ako se ne snalazite, zamolite da vam objasne kako izvaditi SIM karticu ili kako staviti novu SIM karticu u iPhone.

Nakon što ste saznali koja je SIM kartica za vaš iPhone, treba znati kako umetnuti SIM karticu u iPhone. Ovo je obično prikazano na stranici u uputstvima i slikovno vrlo dobro objašnjeno .

Prvo morate otvoriti pretinac za SIM karticu tako što ćete u otvor pored pretinca umetnuti spajalicu ili određeni alat za uklanjanje SIM kartice koji ste dobili uz vaš uređaj. Gurnite ga prema unutra, prema iPhone uređaju, no ne koristite silu. Ako imate problema s otvaranjem pretinca za SIM karticu, uređaj radije odnesite operateru ili u trgovinu i zatražite pomoć.

Dakle evo kako umetnuti SIM karticu u iPhone. Kad pogledate svoju SIM karticu, primijetit ćete da je jedan od kutova nove SIM kartice odrezan. Postavite novu SIM karticu u izvučeni pretinac tako da "legne" u potpunosti, jer zbog odrezanog kuta moguće ju je postaviti samo na jedan način. 
Zatim pretinac umetnite u uređaj u istom smjeru u kojem ste ga izvadili, ali ne brinite jer pretinac u uređaj može ući samo na jedan način. Zbog toga ništa ne radite "na silu".

Uz iPhone trebali bi dobiti alat za izbacivanje SIM kartice, a sigurno već znate i da možete upotrijebiti običnu spajalicu za papir. To je ujedno i način kako izvaditi SIM karticu.