NOVA FAZA

'Život na vagi': Četiri posljednja ciklusa na Brijunima, počinje borba

Na putu do novog doma, svi su se prisjetili trenutka kad su lađom stigli na prvo vaganje, a sad su već završili deset ciklusa u 'Životu na vagi'!

dolazak.PNG
Foto: RTL

I dok se jedni natjecatelji opraštaju od Lipe, prisjećajući se nekih najupečatljivijih trenutaka, drugi razmišljaju kako će se još jednom u ovom showu naći na prekretnici.

„Malo je tužno rastati se od ove kuće, tu smo proživjeli neke od najstresnijih, a opet najljepših trenutaka koje ćemo sigurno dugo pamtiti“, rekao je Jure dok je Martin priznao kako ne voli baš promjene, ali ipak vjeruje da će ova dobro utjecati na njih. Silvija je bila sretna što Mislav i ona idu zajedno na put, Šepić se veselio toplijim noćima, a Dajana što nema više timova i što će se kao 'šareni' više usredotočiti na sebe i neke svoje ciljeve zbog kojih su i došli u 'Život na vagi. „Sad možemo pokazati što točno svatko može napraviti do kraja ovog showa“, rekao je Jure, a Nina bila još konkretnija: „Došlo je vrijeme da borba počne!“

Na putu do novog doma, svi su se prisjetili trenutka kad su lađom stigli na prvo vaganje, a sad su već završili deset ciklusa u 'Životu na vagi'! „Ne mogu reći da je isti osjećaj jer je tamo bio onaj - što će me čekati, gdje idem, ne znam ništa…, ali definitivno sam mirnija“, rekla je Dajana koja se najviše razveselila kad su im rekli da su Brijuni njihov novi dom. „Dolazak na prvu lokaciju i sada ovaj ovdje je vrlo sličan - ne znaš što ti zapravo nosi, znaš da će sigurno biti nešto suprotno od onoga što ti možeš zamisliti, ali to je u redu“, rekao je Jure dok su natjecatelji sedme sezone gledali svoj novi dom - vilu Primorku. Novi dom, drukčiji treninzi, a i izazovi postaju sve zahtjevniji. „Jako smo se radovali izazovima na Brijunima, želimo iskoristiti more i da vidimo koliko su naši kandidati u skladu s prirodom!“ zagonetno je najavio Edo.

Edo će danas trenirati s dečkima, Mirna s curama, a kako će to proteći te što nosi pobjeda u prvom velikom izazovu na Brijunima - ne propustite pogledati večeras u 21.15 na RTL-u!

Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL
Image
Foto: RTL