NOVA SEZONA NA RTL-U

Zbog uspješnice 'Smrt u raju' doživio je nevjerojatno iskustvo: 'Nisi znao što će te čekati kad izađeš'

Devetu sezonu uspješne kriminalističke serije 'Smrt u raju' premijerno možete gledati na RTL-u od 22 sata od ponedjeljka do četvrtka.

smrt u raju 1.jpeg

Popularna britansko-francuska kriminalistička serija 'Smrt u raju' stiže na glavni kanal RTL-a i gledatelji će je moći pratiti od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu nakon RTL Direkta.

Ova BBC-jeva uspješnica prati rad britanskog policijskog istražitelja koji na osebujan način razotkriva misteriozna ubojstva na prekrasnom karipskom otoku. Suočavajući se s netipičnim načinom rada, kao i misterijima koje treba riješiti, detektiv Jack uspješno rješava slučajeve koji mu se nađu na putu.

Ardal O'Hanlon i dalje vodi tim na Karipskom otočju, no u petoj epizodi ove sezone zamjenjuje ga Ralf Little kao inspektor Neville Parker, dok u 10. sezoni stiže i novo pojačanje - Tahj Miles kao policajac Marlon Pryce.

Irski glumac Ardal O'Hanlon koji je utjelovio detektiva Jacka, otkrio je zastrašujuće trenutke tijekom snimanja serije. Naime, set je bio smješten na Guadeloupeu, malom otočju u Antilima u Karipskom moru gdje je u više navrata došlo do neugodnih situacija s ekstremnim vremenom.

Image

"Proživjeli smo tri najgora zabilježena uragana. Morao si se skrivati tri ili četiri dana, a nisi znao što će te čekati kad izađeš. Doslovno biste spustili metalne rolete u svojim prostorijama i ne biste nikoga vidjeli dva, tri dana. Struje nije bilo, a ni vode. Nevjerojatno iskustvo, gledajući unatrag, ali u to vrijeme je bilo pomalo zastrašujuće", ispričao je glumac.

Istaknuo je da je bilo briljantno iskustvo snimati 'Smrt u raju', no bilo mu je i teško. Požalio se da ljudi to ne shvaćaju i pitaju ga zašto više ne radi taj lagani posao.

"To je otprilike 12 sati dnevno na velikoj vrućini i vlazi", objasnio je Ardal koji je navikao na hladno i kišovito irsko vrijeme pa mu je to bila velika promjena.

Seriju 'Smrt u raju' gledatelji mogu pratiti na RTL-u od ponedjeljka do četvrtka od 22 sata!