Bravo!

Zo predstavio svoj drugi singl, pop baladu 'Mjesto pod suncem'

Mladi splitski pop rock bend Zo nakon uspješnog prvog singla “Poslovan lik” sada se predstavlja pop baladom “Mjesto pod suncem” kojom nastavljaju najavu svog debitantskog albuma.

Slika 2.jpg

Riječ je baš o pjesmi koja ih je lansirala u suradnju RTL Musicom u akciji Glasno protekle godine. Singl “Mjesto pod suncem” smjetio se na nekom raskrižju između ljubavne balade i pop pjesme laganog ritma i pamtljivog teksta koji i predstavlja ovaj band, a oni kroz svoje pjesme vode svoju publiku da pronađu sebe u tekstovima navodeći ih na vlastito osvještavanje.

Image

Glazbu i tekst potpisuje frontman Vincent Šepić, dok je za aranžman zaslužan cijeli bend s producentom Sandrom Petrićem. Pjesma je snimana i mixana u zagrebačkom SideChain studiju, a masterirana na akademiji glazbene produkcije (MPA).

 “Pjesma je nastala prije godinu i pol dana, na zimskim praznicima prije početka covid perioda. To je jedna od onih koja je nastala u dahu i odmah sam znao da će definitivno biti potencijal za singl, cijela naša ekipa zna tu stvar već godinu dana i pjeva se na zidićima, a to ti je u Splitu glavni dokaz da nešto ima smisla. Tematski je to jedna od jako rijetkih ljubavnih stvari na albumu. Mislim da sam svoje mjesto pod suncem našao tek kad sam napisao ovu pjesmu i jako sam sretan kako ju je ekipa u bendu prihvatila. Bend je zaslužan za aranžman. Ovim putem želim se od srca zahvaliti Sandru bez kojeg ovo sve što radimo ništa ne bi bilo isto. Sada se spremamo za ljetnu turneju, a imamo već treći singl u rukavu!”, izjavio je Vincent.

Image

Zo ispred sebe ima vrlo zauzeto ljeto, a evo i zasada potvrđenih datuma gdje možete uloviti ovu splitsku družinu:

8.7. Street Fest, Vodice

23.7. Paiz Music Festival, Stari Grad

11.8. Evergreen Fest, Čitluk

12.8. Mravinjak, Ljubuški

13.8. Klub 27, Mostar

26.8. Tvrđava sv. Mihovila (TBF /w Zo)

27.8. A3, Knin

Singl “Mjesto pod suncem” dostupan je na Youtube kanalu benda te na svim streaming servisima.

Prati Zo na Facebooku i Instagramu.

Slušaj Zo na LINKU.