Finale samo što nije

Znoj, suze i sreća u surovom kraju Gorskog kotara - pogledajte nikad viđene trenutke iz 'Života na vagi'!

"Ne mogu vjerovati da smo došli do kraja i da je zapravo sve tako brzo proletjelo!“ ushićeno je komentirala Maja, a Edo objasnio kako je to s jedne strane putovanje koje dugo traje i vrlo je dinamično dok s druge, imate osjećaj da je sve prošlo kao treptaj oka.

zivot.webp

Dvadesetero natjecatelja u Lividragu je došlo iz korijena promijeniti život, no već na prvim eliminacijama otpalo je njih četvero koji su postali treći tim i nazvali se - izazivači! Oni su svoj put nastavili u tajnoj kući u Sinju pod vodstvom trenerice Sanje da bi se nakon nekog vremena vratili u Lividragu i nastavili boriti za nagradu od 150.000 kuna!

Image

No sva su tri tima gotovo četiri mjeseca dijelila svoju intimu, strahove, inspiraciju i čežnje s gledateljima, trenerima i ostalim kandidatima dok su se nosili sa zahtjevnim velikim i malim izazovima. „Teško ljudi koji to gledaju mogu pojmiti koliko je to intenzivno. Kad bih morao izdvojiti jedan element u cijelom ovom procesu, možda je izolacija ključna. Taj surovi gorski kraj prilično je intenzivno djelovao na naše kandidate“, rekao je Edo. Maja je voljela male izazove, a čini se i Edo jer je komentirao: „To je bila jedina prilika da se kandidati najedu.“ Šalu na stranu, treneri su objasnili da je to bila idealna prilika kandidatima da uspostave novi odnos s hranom i shvate kako vani mogu pojesti i hamburger, i pizzu, palačinke, ali da je važan balans.

Image

U šestoj sezoni bilo je jako stresnih trenutaka, plakalo se i od veselja i od ljutnje, ponekad je kandidatima bilo dosta svega, željeli su odustati jer ni u čemu više nisu vidjeli smisao, no sad je došao trenutak u kojem će ponosno pokazati kako je sve to nije bilo uzalud. „Nakon ove izazovne sezone spremni smo dočekati kandidate u finalu koje će biti za pamćenje. Mi smo dali sve od sebe, sad je red na kandidatima da nam pokažu što su napravili, da nas iznenade još jedanput i da nam vrate vjeru u to da možemo biti bolje i kvalitetnije osobe. Jedva čekamo vidjeti njihove transformacije!“

Image

Finale šeste sezone 'Života na vagi' pogledajte 19. studenoga od 20.15 sati - samo na RTL-u!