Image
Foto: www.profimedia.hr
John Corbett
Foto: www.profimedia.hr

John Corbett

Najpoznatiji po ulozi u filmu "Moje veliko grčko vjenčanje", ali i po ulozi Aidana u seriji "Seks i grad", glumac John Corbett visok je 195 centimetara! To posebno dolazi do izražaja u seriji "Seks i grad", gdje je puno viši od svoje djevojke Carrie, a viši je i od svoje supruge, glumice Bo Derek.

Machine Gun Kelly
Foto: www.profimedia.hr

Machine Gun Kelly

Istu visinu od čak 195 centimetara dijeli i reper Machine Gun Kelly. Osim što repa i objavio je nekoliko popularnih singlova, počeo je i glumiti, a najpoznatiji je po svojoj kontroverznoj vezi s glumicom Megan Fox, koja pored njega izgleda kao mala džepna Venera.

Idris Elba
Foto: www.profimedia.hr

Idris Elba

Zgodni britanski glumac Idris Elba miljenik je žena, a bio je i jedan od kandidata za novog Jamesa Bonda. Ovaj glumac također spada među vrlo visoke, s visinom od 189 centimetara, a poznat je po ulogama u brojnim akcijskim filmovima.

Robert Pattinson
Foto: www.profimedia.hr

Robert Pattinson

Još jedan miljenik žena je i glumac Robert Pattinson, kojeg pamtimo još kao Edwarda Cullena iz "Sumrak" sage, a briljirao je i u ulozi novog Batmana. Zgodni Britanac visok je 185 centimetara, a ide mu u prilog i činjenica da je prema pravilu zlatnog reza upravo on najljepši muškarac na svijetu.

Jason Momoa
Foto: www.profimedia.hr

Jason Momoa

Zgodni glumac Jason Momoa osvaja žene diljem svijeta svojom dugom kosom, bradom i tijelom iz snova, a u prilog mu ide i činjenica da je visok čak 193 centimetara. To je i razumljivo, s obzirom na njegove "opasne" uloge po kojima ga najviše pamtimo, poput Aquamana i Khala Droga.

Ben Affleck
Foto: www.profimedia.hr

Ben Affleck

Novopečeni suprug Jennifer Lopez viši je od nje, no malo tko je znao da je glumac i redatelj Ben Affleck zapravo toliko visok. Osim s brojnim uspješnim ulogama, baš kao i njegov kolega Jason Momoa, i Affleck se može pohvaliti s visinom od čak 193 centimetara.

Sacha Baron Cohen
Foto: www.profimedia.hr

Sacha Baron Cohen

Pored svoje supruge Isle Fisher, britanski komičar i glumac Sacha Baron Cohen izgleda vrlo visoko, no zaista i je vrlo visok. Glumac poznat po ulogama Borata i Brune visok je preko 190 centimetara, a njegova supruga sa svojih 157 centimetara pored njega izgleda minijaturno.

Braća Hemsworth
Foto: www.profimedia.hr

Braća Hemsworth

Poznati australski glumci, braća Chris i Liam Hemsworth nisu istih godina, no dijele istu visinu - oboje su visoki 190 centimetara, za razliku od njihovog brata Lukea (desno), koji je nešto niži. Sva tri brata poznati su glumci, no Chris se definitivno najviše ističe i najpoznatiji je po ulozi Thora.

Jason Segel
Foto: www.profimedia.hr

Jason Segel

Gledali smo ga u seriji "Kako sam upoznao vašu majku" i u filmovima "Preboljeti Sarah Marshall", "Zločesta učiteljica" i "Snimka seksa", a iako se uvijek činio visokim, nikada nismo znali da je toliko visok. Glumac Jason Segel definitivno se ističe svojom visinom od 193 centimetara.

Dwayne "The Rock" Johnson
Foto: www.profimedia.hr

Dwayne "The Rock" Johnson

Ne samo da je jači od drugih, nego je i viši od drugih - legendarni glumac i profesionalni hrvač Dwayne "The Rock" Johnson visok je preko 195 centimetara i prava je pojava u Hollywoodu, ali i u svakom filmu u kojem dobije ulogu.

A nosom ne paraju oblake

Zgodni i visoki: Slavni frajeri koji su viši od 185 iako tako ne djeluju

Postoji neko nepisano pravilo da žene padaju na više muškarce - sve preko 180 centimetara veliki je plus za žene, no zaista nije sve u visini. Tako, na primjer, postoje neki slavni frajeri koji su puno niži nego što mislimo - recimo, glumac Tom Cruise, koji je poznat po tome što nosi cipele s platformom kako bi povećao svoj stas od 170 centimetara. Unatoč tome izgleda odlično i veliki je zavodnik, no Hollywood je prepun i onih "teškaša", koji su daleko viši od očekivanog prosjeka u Americi, a koji za muškarce iznosi 175 centimetara. U galeriji smo izdvojile neke slavne frajere koji su iznenađujuće visoki (a još k tome i nevjerojatno zgodni).

N.B.