Željko Joksimović, nakon 500 dana pauze od velikih koncerata, stiže u Zagreb

Još nas 7 dana dijeli od koncerta Željka Joksimovića u zagrebačkoj Areni. Dolazak ovog multi talentiranog glazbenika nakon više od tri godine očekuje se s nestrpljenjem, a interes za koncert je i u ovim postpandemijskim vremenima ogroman

JOKSI 2 .jpg
Foto: Promo

Željna koncerata, publika jedva čeka live izvedbe nekih od njegovih najljepših pjesama poput „Ljubavi“, „Nisam te zbog lepote voleo“, „Libero“, „Ima nešto u tom što me nećeš“ i mnoge druge.

Željko Joksimović oduvijek je pojam za glazbenu kvalitetu, a svojim otvaranjem prema produkciji filmova, svoj je neizmjerni talent pokazao i u jednom od najpopularnijih filmova u regiji, filmu „Toma“. Tako je pjesma „Ponoć“ postala hit koji se pjeva na svadbama, noćnim izlascima, zabavama, a Željko je za Extra Fm otkrio da će u Zagrebu premijerno tu pjesmu izvesti u latino izričaju.

Image

Ovaj stopostotni sluhist u očima svojih kolega drži izuzetno visoko mjesto po kvaliteti, profesionalizmu i nadarenosti. Tako se svi hrvatski glazbenici jednoglasno slažu da se radi o vrhunskom profesionalcu, ekstremno nadarenom muzičaru i perfekcionistu.

Osvojena titula „Prva harmonika Europe“  s 12 godina nagovjestila je sjajnu karijeru tada mladog harmonikaša.

Karijera koja traje 40 godina obilježena je mnogim uspjesima, albumima, tisuću koncerata, suradnjama s mnogim glazbenicima , filmskom produkcijom, a konačno i izvrsnim poslovnim uspjesima na drugim poljima.

No, kao što Željko voli naglasiti, ipak je stvaranje glazbe njegova prva ljubav, a publika njegov najdraži gost i zato na ovom koncertu želi biti sam s publikom.

Nakon 500 dana pauze od velikih koncerata, upravo je zagrebački onaj prvi pa je i uzbuđenje jako veliko.

„Ako te u Zagrebu prihvate, znaš da si uspio“ – istaknuo je u intervjuu za Jutarnji list te rekao kako je svaki koncert u Zagrebu za njega veliki izazov.

U Zagreb se voli vraćati jer se u našem gradu dobro osjeća, emocija koju mu prenosi publika je ogromna, a on to vraća predivnim pjesmama, koncertima i ljubavi koju ima za Zagreb.

ULAZNICE:

Zagrebački koncert održat će se 18.travnja u Areni Zagreb. Ulaznica još uvijek ima u prodaji, a mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima sistema Eventim kao i online  već od 140 kn.