Živi kao Kevin

Želiš li provesti blagdane u kući iz legendarnog 'Sam u kući' sad imaš priliku

Legendarna kuća McCallisterovih iz filma "Sam u kući', u kojoj je Kevin doživio nezaboravne avanture, iznajmljuje se na platformi Airbnb,ali samo na određeno vrijeme

profimedia-0645819781.jpg
Foto: www.profimedia.hr

Kuća s najviše blagdanskog ugođaja ikada, ona iz film "Sam u kući" u kojoj je sve crveno i zeleno, oglašena je za iznajmljivanje na platformi Airbnb. Dom obitelji McCallister u kojem je Kevin proveo nezaboravne blagdane te davne 1990., a svi zajedno proživljavamo ih svakog prosinca, gledajući najvjerojatnije najpopularniji božićni film svih vremena, od utorka u 13 sati možeš rezervirati preko Airbnbija.

Sve što trebaš je 2500 dolara koliko stoji jedno noćenje i malo sreće, odnosno brzine, da upravo tebe izaberu. Naime, u Kevinovoj kući 12. prosinca spavat će četvero sretnika s najbržim prstom. Rezervacije su moguće od utorka od 13 sati. Domaćin u ovoj kući u čikaškom predgrađu Winnetki bit će Kevinov stariji brat, Buzz, koji će goste dočekati preko Zooma. "Možda me se ne sjećate, ali ja sam Buzz, stariji Kevinov brat. Odrastao sam i veseli me što ovih blagdana svoj obiteljski dom pa čak i pizzu mogu podijeliti s vama. Samo, molim vas, nemojte ovaj put izgubiti moju tarantulu. Dakle, ove godine provedite praznike, ne tako sami, u kući mojih roditelja", poručuje u najavi glumac Devin Ratray budućim gostima.

Image

Na današnji dan prije 30 godina bila je premijera 'Sam u kući': Jesi li znala ovih 10 činjenica o filmu?

Oni će spavati u sobi Kevinovih i Buzzovih roditelja, u velikom krevetu s baldahinom, a bit će tu i sav materijal za postavljanje zamki kojima je Kevin sredio lopove, najfinija pizza u Chicagu, očev losion poslije brijanja uz pomoć kojeg je Kevin snimio jednu od legendarnih scena te Buzzova tarantula Axl.

Airbnb poručuje da će goste dočekati ugodna blagdanska atmosfera baš kao ona iz filma, božićno drvce, trepereće lampice i zamke, ali dodaje kako će ih gosti postavljati, a ne u njih upadati. No, ono što će ih podsjetiti da nisu u '90-ima i vratiti u sadašnjost jesu Covid pravila koja se moraju poštovati, naglašavaju iznajmljivači. Ova kuća 2012. je prodana današnjim vlasnicima za 1,5 milijuna dolara, no nije poznato tko su oni i kako je oglašena na ovoj platformi.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.