Zbogom pijesku na sandalama! Uz ovaj trik riješi se dosadnog pijeska i bezbrižno uživaj u suncu

Odlazak na plažu tijekom ljeta je jedan od najvećih životnih užitaka. Zašto ga ne učiniti još bezbrižnijim?

Zbogom pijesku na sandalama! Uz ovaj trik riješi se dosadnog pijeska i bezbrižno uživaj u suncu

Ništa ne opisuje ljeto bolje nego sunce i more. Ovo su definitivno jedni od najvećih životnih užitaka uz koje zaboravljamo na sve probleme i naporne obaveze, i jednostavno se resetiramo. Iako se ovoj kombinaciji teško može naći neka zamjerka, pokoja stvar nam zna zasmetati. Jedna od njih je definitivno pijesak u sandalama (to jest, pijesak na apsolutno svim mjestima koje možeš i ne možeš zamisliti).


Iako nemamo rješenje za sva ova ''nemoguća'' mjesta u koja se pijesak zna zavući, imamo jako jednostavno rješenje za pijesak na stopalima ili bilo kojem drugom dijelu kože. Rješenje je  - baby puder.

Baby puder upija vlagu, a njegove mikročestice lako skidaju pijesak sa stopala ili bilo kojeg drugog dijela kože. Ovo je ustvari dva u jedan rješenje jer puder može skinuti pijesak ali isto tako i spriječiti znojenje noge. Idealan je za one koje iz nekog razloga na plažu vole doći u patikama. A ako nemaš puder pri ruci, ništa zato. Skokni do najbliže trgovine i kupi kutiju kukuruznog škroba. Savršeno će poslužiti svrsi.