No beard day

Dan bez brade: Ovi slavni frajeri dokaz su da je i 'glatko slatko'

Vječno pitanje: jesu li privlačniji muškarci s bradom ili oni bez nje? Mnoge od nas uvjerene su kako su oni bradati muževniji i markantniji, no ovi slavni uzeli su britvicu u ruke i dokazali su kako glatko lice može biti itekako seksi

BeFunky-collage (8).jpg
Foto: www.profimedia.hr

Jedna od najvećih dilema u muškarčevom životu jest ta treba li pustiti dlačice na licu ili se ipak obrijati. Većina ih prođe ponekad mučne eksperimentalne faze od zaraslog lica kao u drvosječe, preko tako zvane trodnevne brade do lica glatkog poput 'dječje guze', sve dok ne nađu stil koji ima najbolje odgovara. Možda se čini banalno toliko se uzrujavati radi običnih dlačica, ali brada doista čini dramatičnu razliku u muškarčevom stilu i cjelokupnom dojmu koji ostavlja.

Odluka o tome hoće li biti bradati ili će se prihvatiti mašinice lako ne pada ni slavnim muškarcima. Doduše, oni su često prisiljeni radi uloge sasvim promijeniti image pa im je s te strane lakše: mogu isprobati sve faze dužine dlačica bez da šokiraju svoje partnerice.

Obrijana brada može izgledati urednije i uz to obrisati muškarcu nekoliko godina s lica, no kad je seksepilnost u pitanju, je li babyface uvijek loš izbor? Neki celebovi dokazuju suprotno! Pogledaj naš izbor najzgodnijih glatkih lica s crvenog tepiha:

Orlando Bloom

Kad se slavni Legolas odrekao brade skupa s njom otarasio se i previše ležernog i neurednog hippie izgleda. Golobrad izgleda mnogo profinjenije i zrelije, zar ne?

Ryan Gosling

U ime svih obožavateljica: hvala ti, Ryane, što si se odvažio na ovu drastičnu promjenu i molimo te da redovito posjećuješ brijača. Neka samo ostane glatko!

Ben Affleck

Ben je isprobao više oblike i dužina brada nego mi cipela, a iako mnogi smatraju kako je bradica njegov zaštitni znak, mi smatramo kako mu najbolje stoji što kraća.

Ryan Reynolds

Još jedan živi dokaz kako ne bi svi muškarci trebali pustiti bradu jest i zvijezda filmova “Čuvaj me s leđa 2” i “Free Guy”. Sve duže od trodnevne brade za Ryana je predugo!

Ed Sheeran

Popularni pjevač s bradom izgleda kao smiješni klinac koji stanuje u garaži svojih roditelja i cijele dane igra igrice, a bez brade - samo je sladak. Ede, volimo the shape of you na koji god stil odlučio, ali ipak glasamo za britvicu.

Jude Law

U vrijeme korona lockdowna svi smo se malo opustili što se uređivanja tiče pa tako ni plavooki glumac nije bio iznimka. Čak i zarastao Jude je zgodan, ali čini nam se kako brada samo skriva njegovo upečatljivo lice nordijske ljepote - što je, slažu se sve obožavateljice, naprosto prevelika šteta.

Pratite nas
2023. Sva prava pridržana.