Zlatni uvojci

Ni crnke ni brinete: Tko su najljepše plavuše svijeta?

Ovo su najpoznatije plavuše na svijetu, osim što su poznate po svojim vrhunskim ulogama, svijet ih prepoznaje i po zlatnim uvojcima

BeFunky-collage (5).jpg
Foto: Profimedia.hr

Plava boja kose, odnosno blond boja po mnogima je najpopularnija boja kose među ženama, a to sigurno nije iznenađenje. Većina žena želi imati prekrasne zlaćene uvojke koji se presijavaju, a osim toga postoji mit da se plavuše više zabavljaju. A koja žena ne želi ludi provod u životu? Čak su i znanstvenici potvrdili ovaj mit i kažu da se žene nakon što posvijetle kosu osjećaju samopouzdanije i privlačnije, a to često znači i bolji ljubavni život.

Image
Ljepota koja osvaja

Zbog jedne divne crne žene: Jesu li ovo najljepše slavne crnke svijeta?

Nije onda čudno što žene obožavaju plavu kosu, a često su im uzori i najpopularnije plavuše na svijetu. Njihovu kosu uređuju najbolji frizeri na svijetu pa onda one donose njihove fotografije u frizerske salone jer žele dobiti određenu nijansu kose. Koje holivudske plavuše najviše osvajaju svojom ljepotom i naravno bojom kose otkrij u nastavku.

Charlize Theron

Južnoafrička glumica, filmska producentica te bivši model već je desetljećima na listama najljepših žena na svijetu. 46-godišnja ljepotica poznata je i kao modni kameleon. Kratka ili duga kosa, brineta ili plavuša - Charlize se nikada nije bojala eksperimentiranja, a često je mijenjala i svoj fizički izgled zbog uloga. Prelijepa žena koja svakako ne slijedi trendove, a opet nas najviše oduševljava kao plavuša.

Scarlett Johansson

Scarlett Johansson osvojila je svijet kada se pojavila u filmu "Izgubljeni u prijevodu" i od tada je glumila u različitim filmovima. Često je zbog filmova mijenjala fizički izgled i boju kose, ali privatno se uvijek vraća plavoj boji bez obzira ima li kratku ili dugu kosu.

Margot Robbie

Australka Margot posljednjih je godina među najzaposlenijim holivudskim glumicama. Ova 31-godišnjakinja svoj put prema slavi započela je u filmu "Vuk s Wall Streeta" uz Leonarda Di Caprija i vrlo brzo postala najtraženija glumica. No, ova naizgled krhka plavuša odtad je uvijek na listama najljepših žena svijeta. I iako je zbog uloge postala brineta, mnogi preferiraju kad Margot kosu posvijetli.

Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer jedna je od onih koja je desetljećima bila na popisima najljepših glumica. No, ova 63-godišnjakinja i dalje izgleda odlično i vrlo graciozno stari. Iako smo ju tijekom godina viđali u različitim ulogama nikada se nije odrekla svojih plavih uvojaka.

Blake Lively

Ovo je jedna od omiljenih plavuša i gdje god se pojavi ostavi sve bez daha. Duga plava kosa je njezin zaštitni znak. Iako se posljednjih godina više posvetila majčinstvu i braku s Ryanom Reynoldsom nego karijeri i dalje plijeni poglede gdje god se pojavi ili kad objavi nešto na društvenim mrežama.

Kate Winslet

Postoji li netko tko ne zna za britansku ljepoticu Kate Winslet? Zvijezda filma "Titanic" oduševila je svijet upravo ulogom o ovom filmskom klasiku , a od tada je ostvarila puno dobrih uloga i osvojila Oscara. Poznata je i po tome kako izbjegava fotošopiranje i ne skriva bore te često naglašava da nema ništa loše u prirodnom izgledu. No, poznata je i po svojim zlatnim uvojcima koji najbolje naglašavaju njezinu ljepotu.

Cameron Diaz

Prvo je bila model, a tek onda postala glumica koja nas je oduševila u različitim ulogama. Cameron je voljela mijenjati modne stilove i duljinu kose, ali uvijek je bila plavuša i jedna od najljepših žena u Hollywoodu.

Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence je prirodna plavuša i to joj odlično stoji. Iako je često mijenjala nijanse i duljinu kose, uvijek fantastično izgleda. Volimo njezin klasičan stil, a sigurno ćemo još puno toga vidjeti od nje.

Cate Blanchett

Australska glumica i kazališna redateljica, Cate Blanchett još je jedna od omiljenih plavuša svijeta. Poznata je po svom talentu, ali i istančanom modnom stil. Cate se voli igrati s modom i često ima zanimljive odabire na crvenom tepihu. Jedino čemu je uvijek bila vjerna je njezina plava kosa.

Sharon Stone

Ova 64-godišnja glumica i danas privlači pažnju svojom klasičnom ljepotom. Ljepotica koju pamtimo po ulogama u filmovima "Sirove strasti" i "Sliver". A bez obzira na modne trendove i na duljinu kose, nikada se nije odrekla plave kose.